Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovi što kupujem 100% hranu za piliće opet nisu imali dvojku pa sam kupio jedinicu, 9.95e mislim da je rezlika 40-tak centi.

Pozdrav drustvo. :ppozdrav:
Opasno zhladnelo ovde. Grejanje se pali u kuci ovih dana.

@SAMA
Kakva je cena ovih novih kaveza na sajmu? Jel iole pristupacno?

Ima li ko slike da postavi za nas koji nismo u mogucnosti da odemo videti uzivo? :ppozdrav:

pozdrav narode
Dans sam silom prilika pilice obilazio samo dvaput :) zamenio vodu, sipao hranu i isprobao seckalicu za slamu
ceo dan po komsiluku izvlacili vodu otac i ja iz podruma i kanala sa nasim tomosem 42 godine starim :)

@SAMA
Kakva je cena ovih novih kaveza na sajmu? Jel iole pristupacno?

Sto ne rece ranije.Mene nisu interesovale cene kaveza,pa nisam ni pitao.Bio je i Aleks.Mozda je on gledao kaveze.To je njegov fah.

''bro jutro kolege zivinari i ostali. :ppozdrav:
Svanulo divno jutro u Budjositiju. :haha: Pa sam odmah i ja orni za neki posao.

Sad sam malo pogledao ove kaveze. Pa to ce izgleda trebati i posebna obuka i za nas i za koke. Nas na obuku kako se koristi a koke na dresuru gde sta treba da rade. :haha:

Poslednja izmena:
Svanulo divno jutro u Budjositiju.Sad sam malo pogledao ove kaveze. Pa to ce izgleda trebati i posebna obuka i za nas i za koke. Nas na obuku kako se koristi a koke na dresuru gde sta treba da rade.
Ја мислио Буђовилиџ кад оно Буђосити? А обука обавезна. За коке мало мања. До краја 2013. кафези са новим дигиталним каналима и организацијом локалних избора за председника(цу) кафеза.

Ja sam do sad izbacivao slamu (podlogu) gde su bili pilici,i ostavio u basti na gomilu da lepo pregori i da djubrim bastu :DD

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh