Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro vece , Danas katolici slave Veliki petak,a posto mi je zena bunjevka jutros sam joj rekao da se danas nista ostro ne uzima u ruke:osmeh: a ni uvece Jos je post,:haha:

Mogu oni jesti i kasnije.Pre neki dan odnesem kilase kod jedne "iskusne" zene i ona me pita u koliko sati ujutro doruckuju.:sta: Prvo sam mislio da je sala,ali odno djavo salu.Zena ozbiljna.:osmeh:Posle mi bilo zao sto nisam rekao da mora u 4 da kukurice,da ih probudi,pa za pola sata dorucak.:haha:Sto je najgore zena je baba od 80 godina.Provela vek,a postavlja zanimljiva pitanja.

Pa lepo kaze SAMA da baka ima 80 god. Zena naucila da ove domace hrani ujutro i uvece, sigurno to radi u odredjeno vreme. Mozda stisla situacija pa prvi put drzi tovne i misli da i oni jedu dva puta dnevno, a sto narastu veliki, pa zato se i zovu tovni pa se sami utove.::namigivanje::

Baka je velika gazdarica.Prozivla vek puna ko brod.Nije nikad ni hranila,sad poludela pod stare dane.:osmeh:

Duva i neki vetric.Poprilicno je zaladnelo u odnosu na juce.Pilici jedu.Bas njih briga za spoljnu temperaturu.Njih interesuje unutrasnja.:osmeh: Svima koji danas slave Uskrs,nek je sa srecom.:ppozdrav:

Dobro jutro drustvo. Pocinje nova radna nedelja, a kazu da ce vreme biti neko sugavo tokom cele nedelje.

'bro jutro ljudi....kod mene ko'u Londonu,kisa izmaglica i pomalo sneg provejava:kisa: jos samo fale ridje i pegave dame sa kisobranima...:haha: a ni dzep ::novac:: nam bas nije ko'u Londonu:haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh