Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro vece svima vama.:osmeh:Dule vidi ti se azdajce na majce na avataru ha pokusaj reklamiranja.:haha:

Poslednja izmena:
Bila mi srna danas u poseti da se spasi od kera došla na 10m od mene malo stala pa nastavila dalje.Za njom ker kad me video totalno se zbunio i izgubio trag.

535615_341136785933883_100001126946185_945449_164276539_n.jpg

Hehe dule.Nemogu da opišem to se treba doživeti.To je livada sa par voćaka veličine oko hektar.Okolo svuda šuma.Srna ulazi, stane,pogleda,vidi mene i krene ka meni ja stojim i gledam.Dođe na desetak metara stane ispred mene pogleda me i nastavi da bezi.Evo ga ker laje zavija.ide ka meni prati trag.Ja i dalje stojim.Kad je došo na ono mesto gde je srna stala ispred mene podigo glavu i kad me video ulašio se i pobego.Lepo se srna snašla da se otarasi kera.A ja vadio neke bagremove panjeve palio ostrugu garav i crn ko đavo.

Dobro jutro, otkokurikali su komsijini cverglani.::jako_besan:: Izgleda da ce raditi semenski kukuruz, bez obzira sto su lepi. 4-5 komada je stvarno mnogo. Citav orkestar.
:haha:Ima druze leka i za to. Izdrobi nekoliko mentol bombona kad pojedu napice se vode i otice im glasne zice i komsija ce imati neme cverglane pa ce sam da ih potamani.:haha:

Dobro jutro drustvo.

:haha:Ima druze leka i za to. Izdrobi nekoliko mentol bombona kad pojedu napice se vode i otice im glasne zice i komsija ce imati neme cverglane pa ce sam da ih potamani.:haha:

Hvala druze na savetu, probacemo. Leti su neizdrzivi. Ne moze se prozor otvoriti od spavace sobe. Valjda pocnu pre 4 h i onda se ukljuci ceo orkestar. Hteo ne hteo, ustajanje.

Poslednja izmena:
Dobro jutro. Danas imam posla, prvo moram koljacu da oslobodim boks, rekao je da ce doci ranije. Valjda ima na vise mesta da kolje pilice. Danas prebacujem pilice u novu prostoriju koja je ispregradjivana za 4 boksa vel. odgovarajucoj starosti pilica. Stara prostorija ce da se ocisti i dezinfikuje formaldehidom, ako ga nadjem, i odmor do useljenja curica. Nece celu zauzeti curke, bice mesta kada se pregradi za neke stvari da se ubace, a koje su sada napolju. Ceo zivot mozes nesto graditi i uvek malo.

Za budalu uvek ima posla,da se neko ne nadje uvredjenim.Tu i sebe ubrajam.Ja srecom vise nemam placa.Sad ce verovatno biti u opticaju adaptacija postojeceg.

To i ja kažem za budale vazda ima posla, meni lično to uopšte ne smeta, ne bih umeo po čitav dan da visim po kafićima i kladionicama, ovako malo kod pilića, malo u bašti, malo sa pašenogom pločasti nameštaj i na kraju uveče na posao.

Ide li netko od Vas u Novi Sad na sajam sada u petom mjesecu?
Ja planiram ici,ali naci nekog da ide samnom je koda trazim iglu u plastu sijena. Mrsko im ici gledat poljoprivredu :)

Pozdrav narode. Izasao sam jutros u 7 h iz kuce a usao u 19 i 30 h. Mora da Vas ispravim za ono "Za budalu uvek posla", treba da glasi: "Budala uvek nadje sebi posla". Moram da kazem da sam se posteno umorio, ali posao je odradjen. Zivinarnik u funkciji, pilici premesteni i dodati danas jednodnevni. Oni zaklani i rastureni i plus radnja radila. Od mene za danas dosta. Mozda cu dobiti nesto i da jedem.:osmeh:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh