Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel to reče keksMi Srbi smo rodjeni za sex! Ako nema ko da nas... onda mi to sami sebi smestimo.Sad nam je odjednom zao gospode koja zive u izobilju a na seljackoj grbaci vec skoro dve i po'decenije!Ja imam prilike da to sve vidim svojim ocima jer igrom slucaja radim takav posao da stalno otkupljujem stoku(prasad,jagnjad i jarad) za pekaru.Pre samo mesec dana cena jagnjadi je bila 3e i normalno je isao otkup~SVI BILI ZADOVOLJNI! Odjednom se pojavi( skoro mesec dana pred Vaskrs) par budala sa ponudom jagnjadi po 250 din i obori cenu.Znaci,niko se nije godio sa njima(nikad se u zivotu nizasta nisam godio),sami ljudi dosli i oberucke daju jagnjad po 250 dinE tako ce isto da bude isa jajima,naci ce se neki "pametnjakovic"koji ce iz sazaljenja prema GOSPODI da obori cenu,te da radi skoro na nuli dok ce ista ta GOSPODA da ide i na zimovanje i letovanje i u banju dok posten narod ne moze ni u bolnicu jer nema para.Zato smo mi bili 5 vekova pod Turcima,5 decenija pod komunistima i ko zna koliko ce jos ovi da nas jasu~mi smo jednostavno Bogom dani za S.X!!!
Dule vidimo se na jesen.![]()
Pa sta cu kad su curici mali.![]()