SAMA
Moderator
Dobro vece svima vama. Dule vidi ti se azdajce na majce na avataru ha pokusaj reklamiranja.
Dule vidi ti se azdajce na majce na avataru ha pokusaj reklamiranja.

Poslednja izmena: 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Dobro jutro, otkokurikali su komsijini cverglani.Izgleda da ce raditi semenski kukuruz, bez obzira sto su lepi. 4-5 komada je stvarno mnogo. Citav orkestar.
 Ima druze leka i za to. Izdrobi nekoliko mentol bombona  kad pojedu napice se vode i otice im glasne zice  i komsija ce imati neme cverglane pa ce sam da ih potamani.
Ima druze leka i za to. Izdrobi nekoliko mentol bombona  kad pojedu napice se vode i otice im glasne zice  i komsija ce imati neme cverglane pa ce sam da ih potamani.
Ima druze leka i za to. Izdrobi nekoliko mentol bombona kad pojedu napice se vode i otice im glasne zice i komsija ce imati neme cverglane pa ce sam da ih potamani.

Ceo zivot mozes nesto graditi i uvek malo.

Ide li netko od Vas u Novi Sad na sajam sada u petom mjesecu?
Ja planiram ici,ali naci nekog da ide samnom je koda trazim iglu u plastu sijena. Mrsko im ici gledat poljoprivredu

Radi ,radi.Odmaraces kad odes u penziju.