malimedo38
Član
Dobro jutro,dobar dan,kanda ce trebati kisobran.
Ajmo u nove radne pobede.

Ajmo u nove radne pobede.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Za pilice je frka i stanice znaju da pomere.Ja dajem dinamiku isporuke 6 meseci unapred,pa sam x puta pomeran.Ja pilice dobijam u 6 ujutro nekad petkom,a nekad ponedeljkom.Nije se to pile izleglo pa odma trci bas kod vas.Ono se uglavnom leze dan ranije,pa se sledeci distribujira.Meni kad dodje kombi,to je produzen,povisen i zamislite koliko tu ima pilica.On to razvozi ceo dan.Jednodnevno pile ima energije za oko 48h.Znaci za to vreme treba da stigne do potrosaca.Pilici i kad stignu daje im se samo voda.Tek za oko 90 minuta hrana.Racunajte da su pilici po lezenju i na susenju.Ja i ne volim kad mi stignu oni navrat nanos,sto bi mi rekli ne odlezani.
 Za pilice je frka i stanice znaju da pomere.Ja dajem dinamiku isporuke 6 meseci unapred,pa sam x puta pomeran.Ja pilice dobijam u 6 ujutro nekad petkom,a nekad ponedeljkom.Nije se to pile izleglo pa odma trci bas kod vas.Ono se uglavnom leze dan ranije,pa se sledeci distribujira.Meni kad dodje kombi,to je produzen,povisen i zamislite koliko tu ima pilica.On to razvozi ceo dan.Jednodnevno pile ima energije za oko 48h.Znaci za to vreme treba da stigne do potrosaca.Pilici i kad stignu daje im se samo voda.Tek za oko 90 minuta hrana.Racunajte da su pilici po lezenju i na susenju.Ja i ne volim kad mi stignu oni navrat nanos,sto bi mi rekli ne odlezani. Samo nek je nama odkravilo.Sad ce strepimo od vrucina.Nemos nam ugoditi nikako.
 Samo nek je nama odkravilo.Sad ce strepimo od vrucina.Nemos nam ugoditi nikako.

A veće sa hranom papirne, pa ovlaže, uzmeš je u ruke a ona se pocepa.Imao sam malo problema i sa instalacijom.Stradala mi jedna kamera.Bilo problema sa vodom.Samo kad je prošlo....Brojtro.Ja jos sanjam nocu onu kondenzaciju.Samo sam molio Boga da ne navucem neku upalu pluca.Iz tople sobe na -20 i kusur,pa u topli objekat na +30 i kusur,pa tako mokar napolje,pa u drugi,pa treci i tako na 5 mesta.Kad udjem u kucu gola voda.Samo nek je nama odkravilo.Sad ce strepimo od vrucina.Nemos nam ugoditi nikako.