Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
pozdrav stari drugari, evo mene, nije me bilo po prilicno, ali morao sam poslom malo do Germanije, pa se tu nametnule i neke druge obaveze, ali sad sam sam napokon slobodan, pa mogu da se posvetim zivinarstvu i forumu :osmeh: nadam se da me primate nadazad... :ppozdrav:

pozdrav stari drugari, evo mene, nije me bilo po prilicno, ali morao sam poslom malo do Germanije, pa se tu nametnule i neke druge obaveze, ali sad sam sam napokon slobodan, pa mogu da se posvetim zivinarstvu i forumu :osmeh: nadam se da me primate nadazad... :ppozdrav:

Vidi, vidi ko je to nama dosao. Ja mislio ovaj nas napustio zauvek, al neka si se ti nama vratio. Polako se okuplja staro drustvo, a imamo i novih.

ma kakvi da vas napustim, to nikako... :cool: a sad ce i polako da nam se aktiviraju nase teme o curkarstvu, pilicarstvu..i td..

Jos da se krava oteli i da nam se Boban vrati.:haha:

Tu je i on negde, samo ga zeza internet pa mora sa mobilnog.

---------- Poruka napisana u 21:39 ---------- Prethodna poruka je at 20:30 ----------

Drustvo ja Vas pozdravljam i zelim laku i prijatnu noc.

---------- Poruka napisana 14-03-12 u 06:30 ---------- Prethodna poruka je 13-03-12 at 21:39 ----------

Dobro Vam jutro zivinari. Ja prvi na spavanje, a i prvi ujutro.:osmeh:

Bar vece.Evo i mene,al na odredjeno vreme.:osmeh: Sad sam dosao sa seckanja i razbacivanja slame,jedno pivce da smirim zivce pa da pravim koncentrat.Sto ja ljudi volim nocu da radim,pa vi nemate pojma.Pogotovo ako za dana ne stignem sve,pa mi ostane za noc.:haha::ppozdrav:

Bar vece.Evo i mene,al na odredjeno vreme.:osmeh: Sad sam dosao sa seckanja i razbacivanja slame,jedno pivce da smirim zivce pa da pravim koncentrat.Sto ja ljudi volim nocu da radim,pa vi nemate pojma.Pogotovo ako za dana ne stignem sve,pa mi ostane za noc.:haha::ppozdrav:

Da sam na tvom mestu, ja bi otvorio i pekaru.Kad već ne spavaš da uzmeš koji dinar i na kiflama...:ppozdrav:

Drustvo, meni je za danaske dosta, pa Vas pozdravljam i zelim mirnu i prijatnu noc.

P.S. Posebno Sami pekaru, neka pazi da mu testo ne preraste.:haha: Cuvajte mi forum, ajzdravo.:osmeh:

---------- Poruka napisana 15-03-12 u 06:54 ---------- Prethodna poruka je 14-03-12 at 21:28 ----------

Dobro jutro vredna Srbijo.:osmeh:

@Duško58
Nije Dule,nego je vaga kao kod nasih otkupljivaca zitarica.Samo u smanjenom izdanju,i nemeri u starto sa -500,nego sa +500 u mom slucaju grama..:haha:.

Ne smemo tamo nastaviti posto za onu temu offtopicimo, kako to strucno kaze nasa koleginica @visnja.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh