Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odlicno.Ti znas gde je objekat.Ponesi i lopatu.:haha: Izvinjavam se sto nisam stavio sliku zivinarnika u oglas.Bojim se da bi slika odbila radnike.E da treba i neki jaci slem zbog ledenica:haha:

:haha: Tu bi onaj Kisov slem bio dobar.Zamisli ledenicu od 3 metra i debljine 40 tak cm na vrhu naravno.Da nije zalosno,bilo bi smesno.U svakom slucaju je opasno.Sreca u nesreci je sto je sa kontra strane od prilaza,posto je krov na jednu vodu.

Mani zezanja, kako je ona zena u BG nastradala. Kod mene ih nekako dohvatim pa izlomim, pa sutra ujutro ponovo. Bio se sneg utanjio na zivinarniku, medjutim sada ce ga ponovo napadati.

Nije to na prolazu.Bojim se samo za gas.Tj cev.Ima na par delova ledenica zagrlila cev.Juce sam zatvorio gas.Ako pukne,da makar ne curi.Valda ce izdrzati.Ako ne ima CO2.:haha:Probo ja to i ranije da skinem,ali dzaba.Nisam mogao dohvatiti na 5 metara,a kad se priblizila,bese kasno.Tvrdo ko led.:osmeh:Pre ce puci salonit nego ta ledenica.

Pa kazem ti, ja sam vrata odledjavao sekiricom. Bila potpuno zakovala. Velika je razlika spoljne i unutarnje temperature. Pametni oni koji se ne bave pilicarstvom u ovo vreme. Samo mi fali restrikcija struje. A sto nisi tu cev od gasa izolovao. Meni iz ove kuce u radnju ide cev ali sam je dobro izolovao.

Sto da je izolujem?Nije to toplovod.To je samo gas.Nisam nigde video izolovanu.:sta:Nije meni smrzo gas,vec je ledenica s krova obuhvatila cev.To je veliki pritisak.Samo malo da popusti,pa da odvaljujem.Jako je steglo,pa nesmem dirati.
Nego gde nam je @bobanvrb.On je izgleda nacisto zavejao.:haha:

Ja sam na tu cev od gasa izmedju kuca stavio onu sundjerastu izolaciju za toplovodne cevi, neka stoji ne trazi hleba.:osmeh: Za Bobana ne znam sta se desava, poslacu mu sms, pajavljam.

Nema kod mene mnogo, cak krov od velike kuce prepokriva krov od lokala. Ni kisa ni sneg tu ne mogu da padaju, samo sto vetar nanese kao sada.

Ovde je palo 52cm, to je najveća količina snega u Podgorici ikada, uveli su radnu obavezu da bi mogli da očiste ulice a od 17.00 je zabranjen saobraćaj privatnim vozilima po glavnim saobraćajnicama, znači haos nenormalni, ne mogu na posao da pođem jer nemam čime da se vratim, ulice su uzane 3m tako da nemam gde da bacim sneg kad čistim, SPRDNJA.

E kad je Crnogorcima uvedena radna obaveza,onda je to kraj sveta.:haha: @nikola_VUK.Bez uvrede,sala mala.:ppozdrav:

Probio se do garaze nekako sada samo da mi drugar vrati prikolicu pa da je pripremam za ponedeljak. Sledeca tura pilica stize tek kada malo otopli i prestanu da pricaju o restrikci. Nesmem se zezati. :ppozdrav:

Mi o vuku, a vuk (Boban) na vratima.:osmeh: Drustvo se zabrinulo da si zatrpan kao Nidza u Podgorici.

Evo njega.::super::poznao sam ga po Tozovcu.:ppozdrav:Mora da je pristiglo suvo meso,pa ko sisa drustvo sa foruma.Friska kobaja,smrznuta slanina,smrznuti luk,jos pride neki kuvani krompir,onako u caksirama sto bi kazli Sremci,malo bela luka,cisto protiv virusa i po mogucnosti bareno jaje od kokoske,koja je pecarosu pojela mamac.Ocu reci savremeno sa ispusta.:haha::ppozdrav:

Da vas nešto priupitam.
Kod mene u komšiluku, u apateci ponuda za piliće glasi.
Paket od 15 pilića starosti od 3 nedjelje i 40 kg. gotove hrane(dvojka) izadje 3100 din.
'el se to isplati uzeti?
Inače pilići su 43 din. pileća jedinica 362 din. a dvojka 346 din.
Super za piliće 604 din.
Umal' da zaboravim.Ti pilići od 3 nedelje budu teški 750-950 gr.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh