Aleks
Član
naso si vec jednoga

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

Izvinjavam se sto nisam stavio sliku zivinarnika u oglas.Bojim se da bi slika odbila radnike.E da treba i neki jaci slem zbog ledenica
 Tu bi onaj Kisov slem bio dobar.Zamisli ledenicu od 3 metra i debljine 40 tak cm na vrhu naravno.Da nije zalosno,bilo bi smesno.U svakom slucaju je opasno.Sreca u nesreci je sto je sa kontra strane od prilaza,posto je krov na jednu vodu.
Probo ja to i ranije da skinem,ali dzaba.Nisam mogao dohvatiti na 5 metara,a kad se priblizila,bese kasno.Tvrdo ko led.
Nije meni smrzo gas,vec je ledenica s krova obuhvatila cev.To je veliki pritisak.Samo malo da popusti,pa da odvaljujem.Jako je steglo,pa nesmem dirati.
 Ja ima oko 70m cevi.2kg farbe.
 @nikola_VUK.Bez uvrede,sala mala.

poznao sam ga po Tozovcu.
Mora da je pristiglo suvo meso,pa ko sisa drustvo sa foruma.Friska kobaja,smrznuta slanina,smrznuti luk,jos pride neki kuvani krompir,onako u caksirama sto bi kazli Sremci,malo bela luka,cisto protiv virusa i po mogucnosti bareno jaje od kokoske,koja je pecarosu pojela mamac.Ocu reci savremeno sa ispusta.