Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozemo spustiti temperaturu na -15 da izbegnemo kondenz.Trenutno razlika u zivinarniku i napolju celih 50 stepeni.::samo bes::Ne znam dali mi je veci temperaturni sok kad ulazim unutra ili kad izlazim.:haha:

Malopre sam ušao u kuću vetar stao pa sam se sređivao crepove na krovu i dimnjak, smrzao sam se ko da ne kažem šta.

Meni sad svirao alarm :osmeh: Par puta u zivinarnik i isto toliko napolje.Vruce/ladno.::lose:: Kvar otklonjen.::super:: Idemo dalje s nadom u toplije dane.:ppozdrav:

Dobri dan drustvo. :ppozdrav:
Izasao samo da natocim vode i hrane pa bezanija u kucu kraj radiatora. :haha: Sada bi trebao da idem cistiti dvoriste od snega da bi mogao natovariti u ponedeljak ili utorak pilice da se nose na klanje a uopste mi se nemili da izlazim.:cool: Da ga je samo malo sada.:haha: Onog letnjeg uzarenog.

Pamtim i bolje dane.Crko jedan ventilator,zaluzine pune leda neke jedva i otvaraju.Vise ledenice 2 metra kao u naucno fantasticnim filmovima.Ovo je za memoare.Sibirske temperature,samo da zivim u Sibiru sada ne bi imao pilica.:haha:
Jel zna neko neki Indijanski ples ili slicno za prizivanje lepseg vremena? :haha:
Dok ne otopli igrajte golf s pilence.:haha:
http://www.zoolabo.com/hrv/pilence/igra-golf-s-pilence.html

Poslednja izmena:
Kako sam stavio najlon na vrata vise ih led ne zakiva, ali ledenice sa krova i na zidu....strava, debele kao ruka.

Ja sam na vrata stale stavio neku krpetinu. Vidicemo da li ce se pokazati kao najlon ili cu i najlon stavljati. Inace necu uci kod mojih kokica. :ppozdrav: Samo da mi pilicarnik ne zaledi. Na ta vrata nista ne mogu da stavim kada je napravljeno kao kutica od OSB ploca i stiropola.

Dobro jutro drustvo. Bio kod pilica, stanje redovno.

@necapile
Druze nemoj nikakvu tkaninu, navuce vlagu pa zaledi. Rasterace ti vrata, samo najlon i ako mozes ispod njega papir.

Dobro kutro drustvo. ::vino::
Nesto za zagrevanje pa napolje lopatu u ruke i napred. Sve sto sam ocistio sada ponovo. Sve po jednom mestu.:haha:
Nocas ponovo napadao samo sto i vetar duva pa napravio smetove.

Hvala cika dusko na savetu. Morace nesto da se menja. ::vino::

Jel zna neko da gleda u pasulj.:osmeh: Ja ovima sto prognoziraju vise nista ne verujem.Za danas jos i pogode,ali za dugorocnu su omanuli skroz.::lose:: Prosecnu najnizu temperaturu u februaru su omanuli za 15 stepeni.:haha: Jedino moze da ih iscupa da od sutra pa do kraja meseca prosecna jutarnja bude 15 stepeni.:haha:::000::

SAMA; Ja ovima sto prognoziraju vise nista ne verujem.[/QUOTE je napisao(la):
Pa nije valjda da si im verovao. Ja sam siguran jedino kada otvorim kucna vrata ujutro. Doduse ubodu po nekad kao i corava koka zrno.:haha:

Jednom je na TV dnevniku bila prognoza i voditelj napravi lapsuz.Umesto sutra moguca kisa,kaze sutra ce mozda biti kise,a mozda i nece.:haha: Igra reci,ali zvucalo je veoma uverljivo.Sta Dule tvoj pasulj kaze? Dokle ce bre ovo belo i minuscina?
Inace potrebna su mi tri radnika za seckanje i razbacivanje slame po objektu.Radno vreme 26 sati dnevno.Placam cim prodam pilice.:haha:

Pa slusaj sto se tice pasulja, nemam pojma. Ali noga me ne boli, znaci promene vremena nece biti. Za radnike u oglasu napisi, isplata ne kada prodas pilice nego kada naplatis prodate pilice.:osmeh: Da znas da ce biti interesantno naplatiti posle ove zimoce kada dobiju racune za utroseni gas i struju.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh