Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Neka se moja smeje, al ti se sigurno neces smejati. Bice ono: " Ma lazu ljubavi ovaj moderator moze da prepravlja postove pa mi namestio". Sto se godina tice, pa ja sebe smatram da sam u naj boljim godinama, a mogu to i komsinice da potvrde.:haha: U radnju mi samo zenski svet dolazi.:haha:

Nema problema.Sastajemo se sa zenama,pa da popricamo.:osmeh:Bas me interesuje ko ce izvuci deblji kraj.Pa ja mojoj zeni jos trebam.Treba decu odhraniti.Tvoja su i skole zavrsila.Ti im dodjes samo kao trosak.Malo te pilici cupaju i radnjica,al ako zenska vecina odluci da si ne rentabilan,nema ti nista bez salasa i ovaca.:haha:
Sviram i ja a ne znam sta me ceka u tvojim godinama.:haha:

Pre dosta godina supruga, ja i cerkice, (bile male) bili u Vr. Banji. Setali, kada ide jedna baba i meni ce;" Mamu ti j...m sto nisi stisnuo zube. Ja se zblanuh pa se okrecem kome ona to, kad ona "Tebi bre govorim sta se okreces"? Baba na konto cerkica zasto nisam smestio sina. Nisam bio ni ja bas mutav pa joj posle malo snebivanja odgovorim: "Majka, dve cerke dva regala i ja miran, a dva sina dve kuce i celoga zivota na vratu". Okrenu se baba i ode malte ne trkom bez reci, valjda je zena imala sinove. Ovo pisem verujuci da stvarno niko ne zna sta ga ceka u zivotu, nadam se da nece a mozda ce mi i tudje dete doneti poslednju casu vode.

Tako sam ja sa kumom mojim.Ima burazer klinca,a kum cerkicu.Poceo mali da drpa kumicu,a ja zezam kuma da sprema sobu.:osmeh:Deca bila mala 7 godina.Na to ce kum ladno,nek burazer sprema kucu.Ono sto jes jes.Meni ne gine ni kuca ,ni soba.Nek su oni zivi i zdravi.:ppozdrav:

Napisa ja u ceni pilica.Uselio.Eno ih cuckaju.Jos krmacu da resim.Sprema se,al ne pocinje.Izgleda da cu da dezuram nocas.:svinja:

Evo jedna fotka mojeg pjevca.

2cqdusw.jpg

A taman sam copy isti klip, nema sta mladji pa i brzi. Valjda nije u svim stvarima tako brz.:haha:

U nekim sam kao zeka.:haha:Dule pada nam gledanost:osmeh:mogli bi na spavanje.Mada cu ja ustajati da obilazim gospodju.:haha:

Bice tebi i Bole i Ceda ako zeznes stvari, kazem ti vojvodjanin i ja ti dolazimo u goste pa ti vidi sta ti je ciniti. Coveka sam danas licno upoznao, taj kada napakuje pricu nece te ni Dunav i Sava zajedno oprati.

Ja sam vas kod zene toliko naruzio,da ona vama s vrata nista nece verovati.:haha:Rekao sam samo da me dobro placate,pa moram da vas trpim.Najbolja odbrana je napad,a preventiva cuda cini.:ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh