Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala drustvo.Malko sam mamuran,al prezivecu.Nadam se.:osmeh:Boga mi bilo veselo_Osto sam go ko pistolj.Sve su mi pocepali.:haha:

Samo napred, ovo je najlepši način da se započne godina, Dule nek je srećna slava i da je slavite u zdravlju sto godina.

Cestitam Dejane na prinovi nek je ziv i zdrav malisa:ppozdrav:
Dule srecna slava puno zdravlja,srece a za ostalo cemo se snaci:ppozdrav:

Hvala druze.:ppozdrav:Ajde svaju da udomim.:haha:Pa da vidis kako je to lepo.Da ima ko da ti hrani kokoske.:haha:

Pozdrav drustvo. Evo mi izgleda proradio telefon! :haha: Komp mi riknuo ali sada cu od drugara da pogledam sta ima novo. :ppozdrav:

---------- Poruka napisana 10-01-12 u 00:23 ---------- Prethodna poruka je 09-01-12 at 19:38 ----------

Šta je ovo, nema nikoga? Pozdravljam sve živinare i ostale i želim sve najbolje u ovoj novoj. Izvinjavam se, sa malim zakašnjenjem. :ppozdrav:
SAMA čestitam, sve najbolje u životu mu želim i da se ne muči kao tata nego da mu sve lako i od ruke ide. Najviše srece želim a ::novac:: će doći same. :ppozdrav:

Hvala drugar.Mislis da mu tata sve obezbedi.On samo nek uziva.:osmeh:Svaki sparadzija,mora naci svog trosadziju.Nauka jos nije dokazala,dali je bolje da ti kapital rasturi sin ili zet.:haha:Sala naravno.Zelja svakog normalnog roditelja je da deca budu bolja od njega.Nek su nama deca ziva i zdrava,a za ostalo cemo se snaci.:ppozdrav:
@vojvodjanin Dolazim sebi polako.::namigivanje::

Dobro jutro kolege. :ppozdrav:
Srecne vam patarice čika Duško, pošto zakasnih da cestitam slavu. :ppozdrav:
Nešto sam počeo da kasnim u zadnje vreme. :haha: Vratiću se ja u normalu samo polako.

Idemo u nove radne pobede.Nije se radilo par dana i odma frka.Isao po komponente,sad idem da mesam i priprema za useljenje.

Mene ovi iz stanice danas nazovu i donosimo ti pilice. Hajd na brzinu spremaj boks, dobro kod mene je znatno manje ali nezgodno je. Sta mislis da su juce nazvali, stvarno ne znam sta bih radio. Trebaju mi pilici a u kuci guzva.

Dobro jutro koleginice kolege.

---------- Poruka napisana u 07:46 ---------- Prethodna poruka je at 07:39 ----------

Evo popravljam se. Poželeh prvi dobro jutro. :haha: :ppozdrav:

Malo pohladno jeste a pilići se razbaškarili na sve stane. :haha: Baš njih briga koliko će meni struje doći. :haha: :cool:

Jeste videli čika Dušane šta je omladina.:haha:

[video]http://m.youtube.com/#/watch?v=O1mhBzjaAII[/video]

Otprilike tako nesto.:haha:Juce rintao ceo dan,da nadoknadim propusteno:osmeh:,pa uvece neki gosti,sto nisu mogli doci na slavlje.Opet pogibija,al ovaj put bez cepanja.A nije ni ostalo bog zna sta da se cepa.:haha:Sutra ako da Bog po hanumu i naslednika.:ppozdrav:Krmaci sutra termin,stizu mali pilici.Napalo sa svih strana.Valda cu uspeti da se izorganizujem.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh