Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zavisi koliko su ti dugacke ruke.Ako stalno ceprkas po slamarici,nece ti se zadrzavati.Gledaj da iseces nokte,a ne bi bilo lose malo i prste da potkratis.:haha:

Hajde stvarno malo da prodiskutujemo koliko muzika moze da utice recimo na nosivost koka i prirast pilica.

Zavisi od vrste muzike.Recimo nosilje na hevi metal nose ko lude.:haha:Na klasiku,jaja klasicno i ispadaju.Moji brojleri recimo vole Hanku Paldum,a na Karleusu odbijaju hranu.:haha:Al sve je dobro dok ima ja ne zapevam.Tad leti perije,ne mogu tri dana da ih smirim.Zato i izbegavam da pevam.:haha::ppozdrav:

Zavisi od vrste muzike.Recimo nosilje na hevi metal nose ko lude.:haha:Na klasiku,jaja klasicno i ispadaju.Moji brojleri recimo vole Hanku Paldum,a na Karleusu odbijaju hranu.:haha:Al sve je dobro dok ima ja ne zapevam.Tad leti perije,ne mogu tri dana da ih smirim.Zato i izbegavam da pevam.:haha::ppozdrav:

Uz tamburase verovatno nose 200 na sat.....A tek vina kad popiju...!:haha:

Tako je zemo.Nek je nama lepo,a njima kako bude.:ppozdrav:
[video]http://www.vm.rs/index.php/component/content/article/46-asopis-udarni-tekstovi/746-bataci-za-evropsku-gospodu[/video]
Kome je do pesme.Bolje reci pesma nas je odrzala.:ppozdrav:

Evo ja imam jednu tamburicu lepšu nego ovue vaše,A i verujem da bi prirast bio rekordan uz izvodjača ove konpozicije.

Drustvo od mene danas i previse, ja Vas pozdravljam i zelim mirnu i prijatnu noc.

---------- Poruka napisana 16-01-12 u 07:33 ---------- Prethodna poruka je 15-01-12 at 23:58 ----------

Dobro Vam jutro drustvo.:ppozdrav:

Bro veče društvance. Polako se privodi kraju gradnja onda ostaje uvođenje rasvete, ubacivanje hranilica i pojilic, naravno prvo grejanje i onda useljaj u komforan dom. :ppozdrav:
Neznam kako bi reagovale na muziku moje koke. Pošto već imaju pesmu pilića i bariton bas krmače koja se juče oprasila. :haha: Moraću da isprobam.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh