Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam ja sa slicnim.Imao je 10 programa ukljucenja i iskljucenja.Radio je super,dok je radio.:osmeh:Koristio sam ga za programiranje rada ventilatora.Problematican mu je rele.Ostalo i dan danas verovatno radi.Imao sam 2 komada i oba su crkla.Mislio sam nabudziti neki drugi rele,ali je pobuda bila u milivoltima direkt iz mikrocipa.::lose::tako da su rashodovani.
Informacije radi vidjao sam iste ko te moje na najlonu u NS i kostaju 500 dinara.Poredjenja radi,ja sam ih kupovao na istom mestu za 50 maraka komad.::jako_besan::Doduse bilo je to tada cudo tehnike.Kad bese marka.:haha:
Dule::super::

Ja cekam i cekam a nigde drustva, oni tvoji razbijaju u chatu u ovcarstvu. Barem sam malo sredjivao postove u temama.

Ja sam moje prase odneo danas u pecenjaru, bice sutra pred vece ispeceno. Velika je guzva a bas ima pecenjara u Futogu. Peku 1000,0-1200,0 po komadu do 25 kg tezine a vece sigurno skuplje.

Pa znas da hleb ne jedem skoro dve godine, od kako sam bio na onoj dijeti. Za novu godinu ja sam se vise zezao za prase, bili smo kupili bekon but i to je supruga pekla iskosceno u rerni. Sada smo uzeli prase u Rodicu na akciji 20% popusta. Jbg nisam mogao da nadjem zivo od domacina, nema.

Ja sam bio ubedjen da ces curku.Curetinu hvalis,a prasetinu tuces.:haha:Sto bi rekao nas narod "Od sve ptice naj volijem prasice". Vojvodjanin laka ti noc.

Pa prase je skoro 19 kg uredjeno, dodacemo i curetinu za slavu koja je 09.01 I ja sam vec dugo na forumu pa Vas pozdravljam i zelim laku i mirnu noc. Ovde poceo neki vetar gadno da duva.

---------- Poruka napisana 06-01-12 u 06:46 ---------- Prethodna poruka je 05-01-12 at 22:26 ----------

Dobro Vam jutro zivinari i ostali koji procitaju.:ppozdrav:

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh