Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Srecna Vam svima nova godina.
@miroslav k
Ipak smo bili kod svastike i sogora, a prasetina ce danas da padne kod nas.
Ti znaci imas cesce uspona i padova.![]()
. To sam čitao. Ali ja se razumem u koke samo u tanjiru razlikujem batak i vrat. Pošto ste iskusni u gajenju mene interesuje savet. Krupna rasa ili kombinacija dve ako se to radi da dobijem piliće koji bi bili po prirastu bar 70% kao ovi beli što se kupuju za tov.Rasa ima dosta.Svaka ima neke svoje prednosti i mane.Najbolje bi bilo da prelistas ovde.Nema puno,a nacices ono sto ti treba.
http://poljoinfo.com/showthread.php?19-Kokoške-za-dvorište
. To sam čitao. Ali ja se razumem u koke samo u tanjiru razlikujem batak i vrat. Pošto ste iskusni u gajenju mene interesuje savet. Krupna rasa ili kombinacija dve ako se to radi da dobijem piliće koji bi bili po prirastu bar 70% kao ovi beli što se kupuju za tov.
. To sam čitao. Ali ja se razumem u koke samo u tanjiru razlikujem batak i vrat. Pošto ste iskusni u gajenju mene interesuje savet. Krupna rasa ili kombinacija dve ako se to radi da dobijem piliće koji bi bili po prirastu bar 70% kao ovi beli što se kupuju za tov.
al ste mi ispravili post svaka vam dalapa što ne bi smeo petla da ubaciš?jel bi ti mogao da živiš bez pileta.![]()