Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
[VIDEO]http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=US#/watch?v=PCGqH_Linmo[/VI:ppozdrav:DEO]
Pozdrav društvo.

Nedelja radni dan :osmeh:.Lepo vreme za ovo doba godine,pa da se iskoristi.pozdrav zivinarima i ostatku sveta.:ppozdrav:

@necapile

Neka je sa srecom i da objekat donese sa kokama puno novaca.
Bio mi u poseti nas drugar Nikola_VUK iz Podgorice, bas me prijatno iznenadio i obradovao.

Samo da se pozalim.

Evo Hrvatski narod je izabrao EU (ja sam glasao protiv),65% za ulazak,35% protiv.

Neznam sto da kazem,totalno sam razocaran i rezigniran ... jebes sve kad imas 65% sljepih budala u drzavi :zli:

Po meni je jos gore prepisati zakone,a ne biti clan.Mi trenutno od EU imamo samo stete.E sad cemo videti dali ce susedi imati koristi.Samo sto ste prodali samostalnost.Od EU mozete da se odcepite samo kad svaba to bude hteo, inace jok.
Mozda vam krene izvoz piletine u EU,ako bude manjka,ali ako budu imali viska,moracete i ovu proizvodnju ugasiti.:zli:

Citao sam djelove koje su dali u javnost sto se tice poljoprivrede. to je sramotno sto se pregovaralo.

a 90% toga nismo vidjeli sto je ispregovarano.

sramotno,doslovce mi se gade svi koji su zokruzili DA.
laku noc,i kad dode vrijeme za vas izlazak budite pametniji od nas

Kad je potpisan ssp u jutarnjem programu je bila tadasnji savetnik ministra poljoprivrede.Na pitanje voditeljke sta mi dobijamo sa tim,odgovor je bio.Taj sporazum je jako komplikovan.Samo u oblasti poljoprivrede ima oko 1000 strana.Trenutno smo duzni da smanjujemo i ukidamo carine na robu iz EU,a ne dobijamo nista.Polako mozda dobijemo jednog dana.Nikad se ne zna.Po meni je bolji vrabac u ruci nego golub na grani.Mi vijamo goluba vec godinama,a vrabci lete oko nas.A niko nam ne garantuje i da cemo ga uhvatiti.Braca Hrvati su ga uhvatili,e sad ce da vide dali je jestiv ili nije.Uvek se bolje uciti na tudjim greskama nego na svojim.
Život je lijep kada se živjeti zna, zato uzmite sve što vam život da. Sreća je lijepa i živite zbog nje, ne tražite previše i imaćete sve.

Mislim da je tema "Za i protiv EU" zakljucana posto je doslo do velikih nesuglasica i teskih reci, nadam se da necemo nastaviti tu pricu.

Jel ferceraju kvarcna i ventilator od siere.:osmeh: Ja sam poceo sa ventilatorom od keca.:haha:Jel nisi mogao u Budjanovcima naci nesto nevidljivo,a da odradjuje posao.:ppozdrav:

Dobro jutro. Kreće se danas sa pregrađivanjem kokošaka. Radi sve kao švajcarac samo nije od sijere već sobni KENO. :haha:
Poispružali se po slami i uživaju. Razgrabili romi sve što se moglo uzeti a onda došli izgleda braća Rusi i detektorima izpronalazili svaki delić i odneli. :haha: Bar da su ostavili ventilator jedan, nego niša. :haha:

Blizu moje kuće pala neka bomba naj verovatnije harm i ja doneo kući onog lima za motike.Kakav je to lim bio ni fiberka nije mogla da ga preseče,čudo jedno.Ali mi cigani sve pokupili.Možda i bolje jer postoji mogućnost da je radioaktivan.Zamisli da kopaš sa motikom koja svetli u mtaku:haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh