Chat u živinarstvu 2

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Doneo sam i jedan grumen nekog materijala koji je tvrđi od naj tvrđeg čelika a lakši nego aluminijum pa mi ga keva izbacila u đubre.Ja ga drzao iznad kreveta u spavaćoj sobi:haha:
A svetleća motika mi je pala na pamet odma.Da je bilo više materijala pa da se udari u serisku proizvodju.Ala bi svetlele njive :haha:.

Šta su svetleće motike u odnosu na ovo!!!

http://www.prijateljboziji.com/index.php?p=Zdravlje&id=41#.Tx1HWetqNGA.facebook

Poslednja izmena:
Sta reci.Mozemo se mi zezati sa svetlecim motikama,ali deca ce nam svetleti u mraku.::samo bes::i postacemo totalno zavisni,pored svog bogatstva.Pise u sv pismu da cuvamo semenke,da zemlja nece radjati.To je znaci zapisano i to tako mora biti,a nama nek je Bog u pomoci.Mnogi jos nisu ni svesni sta nam se sprema i kakvu odgovornost imamo prema pokolenjima.Nadam se da nas deca nece proklinjati.
PS: Bobane odgleda li onaj film.Ima puno slicnosti sa danasnjom realnosti.:osmeh:

Ne zelim nikome zlo, ali kada su oni avioni tresnuli u one zgrade (Njujork), srce mi zaigralo, ali bilo je i tamo dosta neduznih ljudi.

@Dulško... I ja sam se tako potreso kad sam video to...........
@Sama pogledao pola i onda mi nestao inetnet.Ali stvarno mi nestao...:osmeh:

Milosrdni ANDJEO.::samo bes::
99' nisam drzao pilice,bavio sam se intenzivno elektronikom.Da li je neko tada drzao pilice?Kako su oni podnosili sizelu i detonacije?
NE PONOVILO SE

Ja znam kako sam ja podnosio.Ej evo jedem proju sa mesom i krastavcima i nešto zeleno po njoj dali su koprive ne znam ....e zbog toga će okupator da propadne zato što nezna za proju.

Ja sam imao curke za sebe i nesto za prodaju, nije zgodno bilo ono sa nestancima struje.

Ovo je bio jedan od hitova tih dana.:osmeh:Za mladje generacije.Bolje da im ovako pustimo,nego da dozive da smisljaju reci.

Stigao kući malopre, nadoknadiću propušteno u narednim danima, hvala svima koji su mi poželili srećan put stvarno je bio super, kad odmorim malo vraćam se!

Naravno da moze.To je ona poza kad je ona odgore.:haha:O izvinjavam se pitanje je za Duleta.:haha:

---------- Poruka napisana 24-01-12 u 00:01 ---------- Prethodna poruka je 23-01-12 at 23:59 ----------

Ima ovde svega,a naravno i opustanja.Necete valjda zameriti.Drustvo je uvek raspolozeno da da i neki savet,ili konkretan odgovor.Mozete slobodno postaviti pitanje.Dobro nam dosli na forum.

Poslednja izmena od urednika:
Dobro jutro društvo staro i dobro nam došli novi članovi.
Ne ponovila nam se '99! Ja sam bio na drugom kraju države tada.
Groznog li ti dana danas. Kod mene kiša pada. :ppozdrav:

Ja sam bio na sigurnom.U Batajnici na aerodromu.:osmeh:Srecom nisam svo vreme bio tamo.Inace nesto razmisljam o onom petlu.Da ne bi on da menja pol?:haha:Ima dve vrste.Oni sto skacu na petlove i oni sto volu da na njih skacu.On ocigledno pripada onoj drugoj kategoriji.:haha:Supa mu ne gine,e sad jedino ne znam dali ta supa moze uticati na ljudsko zdravlje i seksualno opredeljenje.Za to je vec Dule kompetentniji.:haha:

Ja znam da se namaze analni otvor sa mascu.Tad ne moze da kukurice.Mora prvo da zapusi izlaz i da nabije kompresiju.Ako je masno,pusta vazduh i kresti ko da su mu slabe baterije.:haha:Ovo za papriku nesam cuo.

Velike tajne malih majstora.:haha:Vazno je nama da je Dule kompetentan za nastrane petlove.:haha:Izvini Dule druze namestilo se,bilo jace od mene.:haha::ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh