Filip Car Bajic
Član
Kakva je situacija sa izvozom pilica, kad bi se izvezlo npr u Rusiju da li bi bila veca zarada?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sigurno da bi potraznja povecala cenu,al kako stoje stvari nista od toga.Rusi traze sigurnu isporuku i garantovanu cenu za minimum 5 godina.U ovoj drzavi se ne zna,sta ce biti sutra.Drzava naravno ne garantuje ugovore te vrste,kao sto je slucaj Nemacka -Rusija,gde je drzava nadoknadila stetu farmerima,nastalu ruskim kontrasankcijama.Kod nas toga nema.Subvencionisu se samo proizvodjaci sa zapada,za sve i svasta,a mi smo prepusteni sami sebi.Koliko smo mocni,dobro nam i ide.Kakva je situacija sa izvozom pilica, kad bi se izvezlo npr u Rusiju da li bi bila veca zarada?
Dok sam ja ziv,moja deca ce jesti one uzgajane po mojoj recepturi.Te sinteticke nek jede ko mora,ili je dovoljno lud,ako ne mora,a jede.Možda i ti treba da prilagodiš tvoje kilaše takvoj proizvodnji.![]()
Curke ih tamane u velikim kolicinama i ekstra napreduju.Skakavci su puni proteina.To je moje licno iskustvo.Verovatno bi ih jele i kokoske,ali pitanje je koliko bi im trebalo da ih potamane.Зна ли неко која живина једе скакавце? Ове године сам имао праву најезду па да се припремим за следећу.