Filip Car Bajic
Član
Kakva je situacija sa izvozom pilica, kad bi se izvezlo npr u Rusiju da li bi bila veca zarada?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sigurno da bi potraznja povecala cenu,al kako stoje stvari nista od toga.Rusi traze sigurnu isporuku i garantovanu cenu za minimum 5 godina.U ovoj drzavi se ne zna,sta ce biti sutra.Drzava naravno ne garantuje ugovore te vrste,kao sto je slucaj Nemacka -Rusija,gde je drzava nadoknadila stetu farmerima,nastalu ruskim kontrasankcijama.Kod nas toga nema.Subvencionisu se samo proizvodjaci sa zapada,za sve i svasta,a mi smo prepusteni sami sebi.Koliko smo mocni,dobro nam i ide.Kakva je situacija sa izvozom pilica, kad bi se izvezlo npr u Rusiju da li bi bila veca zarada?
Dok sam ja ziv,moja deca ce jesti one uzgajane po mojoj recepturi.Te sinteticke nek jede ko mora,ili je dovoljno lud,ako ne mora,a jede. Sve u svemu,to je veoma zalosno.Ljudima ce biti prikazano,kao provereno i toboz bakterijoloski ispravno.Mocice da se drzi van frizidera.Bice ne pokvarljivno sto bakterije nece,nebi trebali ni ljudi. Sve sto nije Bogom dano,a priroda je savrsenstvo,za mene je lose.A sto se neki igraju stvoritelja,nek za isto ispastaju.Možda i ti treba da prilagodiš tvoje kilaše takvoj proizvodnji.
Curke ih tamane u velikim kolicinama i ekstra napreduju.Skakavci su puni proteina.To je moje licno iskustvo.Verovatno bi ih jele i kokoske,ali pitanje je koliko bi im trebalo da ih potamane.Зна ли неко која живина једе скакавце? Ове године сам имао праву најезду па да се припремим за следећу.