Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
S obzirom i na aktuelni grip,resenje je ne pustati kokoske napolje.Jednim udarcem dve muve.Imam problem sa jatom golubova, ima ih oko 30ak, ne prodje ni 15ak minuta od pustanja kokosaka i hranjenja oni se sjate i isprazne hranilice. Ima li neko resenje?
S obzirom i na aktuelni grip,resenje je ne pustati kokoske napolje.Jednim udarcem dve muve.
Ako sam dobro razumeo treba da prostorija u koju snose bude zamracena da ne bi ceprkale i lomile jaja?Trebas natkriti gnezda jer je najbolje da su zamracena jer ovako mogu poceti da lupaju i jedu jaja a i rasturaju slamu. Mozes nasloniti neku drvenu paletu na zid i izmedju nje i zida stavi gajbe ili neku siru dasku ili mozda neka stara vrata.
Ne znam zasto ih stavljati u kavez(mislis u onaj za nosilje)Mozda se tako dobija da se kokoska slabije krece i trosi energiju pa zato gubi telesnu toplotu. Provereno je da moze solidno da nose ako ih zatvoris u prostoriju gde nema promaje i da im stavis duboku slamu da im se ne smrzavaju noge.Nema potrebe da se forsiraju koncentratom jer nemaju gde to da potrose(jer su zatvorene), biitno je da im je raznovrsna hrana(kukuruz im nabije mast, a psenica je hranljivija). Probaj da nadjes agromilovu komponentu za bolju nosivost koju vrlo malo ubacujes u glavnu hranu(najbolje je da bude prekrupa glavna jer se bolje sjedini). I potrudi se da sakupis jaja rano ujutru cim snesu jer ce se u suprotnom zalediti.Ima li neko iskustva sa kokoskama da ih ujesen kad zahladi prebaci u kavez i da ih forsira koncetratom...
Kazu isto nose kao leti jos i bolje...
Dal je neko to radio?