Beca
Član
Ljudi moji, šta je pokvarene robe u onim šleperima na SRB-HR granici, al' će sad za vikend da pljušte akcije po megamarketima ....Ne bi me čudila cena mlade piletine od 99 din, taze užegla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kud sad nisam kuci da odem do prelaza sa vrecom drva i zicom da raspalimo rostilj na prelazu,ako vec ima piletine.
Ma kakvi,to je za mene luxuz. Zadnjih 5 godina se hranim u studentskoj menzi,ko zna sta sam sve pojeo,a tek o fast fudovima...ne treba komentarisati.
Kud sad nisam kuci da odem do prelaza sa vrecom drva i zicom da raspalimo rostilj na prelazu,ako vec ima piletine.
Kupicemo liniju za ekstrudiranje i cedjenjeBudi svoj sledi svoje instinkt!!!
Bice,bice.I mene nesto muci ta kriza u zivinarstvu.Posle kise mora doci sunce.Sasvim je dovoljno ulozeno u objekte,sad su na redu masine.pa ja sam mali jos doslo tesko vreme u zivinarstvu tesko doci do para ja ocekujem od tebe bar ekstruder da uzmes
. Pisao je o ovoj temi Tabloid u nekoliko navrata i ko su glavni krivci za sve ovo što se dešava ne samo oko uvoza nego i oko crkotina itd.itd.