Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam gde da postavim ovo pitanje, mislim da je najbezbolnije ovde . Izlegli su mi se pilici koji su bili pod kvockom ( u pitanju si domace koke, avlijanerke) e sad ja se secam da je pokojni deda takvim pilicima davao neku vakcinu, e sad moje pitanje da li je to neophodno i ako jeste cime da ih " pelcujem" ?
Pozdrav vajska. sta kaze taj vas klanicar, koliko bih platio? imam ja 2400 kom. spremnih za utovar...E baš uzas!!!Nisam sigurna ali ipak mislim da se nesto desava!!Danas me je zvao jedan klanicar i trazi pilice i jos me pita koja je cena? A on zove samo kad je gusto jer smo mu daleko. Nasi jos nisu stigli za prodaju ...ali kao da se cujemo sledece nedelje da se dogovorimo.....Daj Boze da se nesto promeni!!!
Sasvim normalno razmisljanje. Na zalost moje iskustvo je drugacije.Vise puta sam pomogao,pa su me ti isti kod datih im kupaca prodavali za po 5 dinara po kg i smejali mi se u lice.Toboz biznis.Preziveli smo i to,a pomenuti vise ne drze pilice.Ima nekog od gore,ko to sve vidi.ma najbitnije je da se neide u minus!!!Tu smo da pomognemo jedni drugima.