Chat u Živinarstvu 4

400023_339703252716542_460758725_n.jpg

Pozdrav drustvo. Danas umalo nisam imao naj..a sa strujom kod curaka. T razvodnik poceo da se topi, dal je bio los kontakt ili je bas tu ovlazilo ne znam ali znam da je sreca sto sam otisao da pregledam kako su curici i da im promenim vodu. Udjem smrdi nagoreli bakelit i dimi na spoju kabla sa sijalicom i T razvodnika. Bacim T razvodnik stavim novi kabel sa sijalicom i direktno spojim sa prod. kablom koji vodi struju u zivinarnik. Na tavanici se vidi po koja kap kise ali mislim da je to vetar nabio pod crep, pa se sliva.

Neka svi koji imaju slic
ne spojeve struje cesce ulaze i proveravaju stanje u tim prostorijama posto je procurelo gde nije nikada.

Sreca druze pa si odreagovao i uocio problem na vreme,treba voditi i racuna oko kvaliteta razvodnika i tome slicno,...mom dedi se desila slicna stvar,on je na tavanu ostavio upaljeno svetlo i produzni kabal se na isti nacin kao kod tebe zapalio....Ne sumnjam da ti nisi vodio racuna oko kvaliteta elemenata,ali savet za ljude koji mozda tek treba da koriste takve stvari u zivinarnicima:ppozdrav:

Pozdrav drustvo. Danas je sve OK kod curica. Voda samo na dva mesta se pojavljuje po malo na zidu, valjda crep nije bas naj zaliven ali na ovu silnu kisurinu nije ni cudo.

Pozdrav narode. Nema nam ga "crni tekir", jel ima neko njegov mobilni. Iz Bajine baste je, a tamo nije bilo dobro.

Prodaje seljak petla na pijaci. Prilazi mu kupac:
• Dobar petao, nema šta! A penje li se na kokoške?
• Da, da penje se! I ne samo na kokoške, nego i na guske, patke, koze... Pre neki dan popeo se i na psa!
• Pa zašto ga onda prodaješ?!
• Od juče me nešto čudno gleda.

Pozdrav drugari.Dobro sam hvala Bogu...Jeste ovde bilo nekih klizista u prilaznim naseljima i selima ali je sada sve u redu-sanira se sve polako.... Mene licno nista od toga nije desilo osim sto mi je jedna njiva preko Drine u Republici Srpskoj (imam tamo nekog imanja) bukvalno nestala....Ovih zadnjih dana me stiskao posao pa me nije bilo.U svakom slucaju -hvala vam na brizi i sto ste me se setili.:ppozdrav::ppozdrav::ppozdrav:

@crni tekir

Hvalim te Boze da se javio. Drago mi je da nisi imao neke velike stete. Koga god pitam za mob. niko ne zna tvoj broj, vidim da ne pises a samo proviris na forum i tutanj. Gadne slutnje me bile spopale ali drago mi je da se nisu obistinile.:ppozdrav:

Nazad
Vrh