Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav drustvo.:ppozdrav: Ja sutra prebacujem pilice u veci zivinarnik a ovaj sredjujem za prijem curica.

Dobro jutro zivinari. Ustajanje, gladni pilici.
To Dule,samo radno.Nego ljudi sta ce ovaj nas Dule sa tolikim parama??:haha: Mora davati :ppozdrav: kad naplati.:ppozdrav:

Slaba je to para, tek toliko da se pokriju troskovi. Prosle godine se vise radilo i bilo je nesto. Za ovu ne planiram da se upustam u "vece" poslove sa tovom pilica, odradio sam prosle godine sta sam hteo.

Tu sam.:osmeh:.Javi se Brankooo.:haha:Poznavao sam neke od tih ljudi.Fina gospoda :osmeh: Posteno su radili i izlagali se opasnosti da budu uhapseni. Bilo je pitanje dana,kad ce ih privesti.:haha:

[h=1]Ћурка која мисли да је пас![/h]Џери и Дон Воткинс удомили су напуштену ћурку и наденули јој име Брусница. Нису ни сањали да ће се ова птица сјајно здружити са њиховим љубимцима лабрадорима, а камоли да ће се наметнути као вођа чопора!
Брусница је име ћурке коју су власници спасили са божићне трпезе и која је након тога умислила да је пас.
brusnica%20curka%202.jpg
Дон и Џери Воткинс са љубимцима

Ова ћурка воли да иде у шетњу, спава са псима, а чак и „лаје".
Џери и Дон Воткинс усвојили су птицу након што су је нашли на паркингу и нашли су се у чуду јер се ћурка одмах здружила са њиховим љубимцима, лабрадорима Тилом и Виџеоном.
brusnica%20curka%203.jpg

Ћурка је брзо почела да показује „псеће склоности" и иако су лабрадори заправо ловачки пси, Брусница им се наметнула као вођа чопора.
„Често кљуцне мало хране и из њихове чиније, али ниједном од њих није пало на памет да је грицне", нагласио је Џери Воткинс.
curka%202.jpg

Власници су зато и за Брусницу набавили чинију за храну, а повремено јој дају и псеће крекере како их не би крала од лабрадора.
„Једина ствар коју не ради као пси је то што не хвата ствари које јој се баце. Само их подигне и поједе", објашњавају власници.
brusnica%20curka%201.jpg

Izgleda da smo danas svi bili vredni....ceo dan nikoga na cet-u.Ja sam danas ceo dan sekao pecenje....prvo spakovao za rodjendan u jednom restoranu (200 ljudi) a posle u pekari isekao 8 komada (vrucih).Bilo je i ::vino:: tako da sad' samo kunjam i:spavam:

Dule sretan ti "dvaestdrugi":osmeh: rođendan a svima koji ne slave uskrs po julijanskom kalendaru želim sretan uskrs:ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh