Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala drustvo.:ppozdrav:

@crni tekir

Nisi zakasnio druze, danas mi je rodjendan samo Dejan malo poranio.:osmeh:

Ево нешто пригодно да не буде да је све црњак :ppozdrav: срећан рођендан госн Дуле

Ja sam danas imao nesto malo posla ujutru a celo popodne sam proveo na pecanju.Opet slabo....sarana i babuske ni za leka.Cisto da malo ubijem dosadu,probao sam na glistu sa takmicarcem (6m) i uhvatio 11kom.grgeca (porcijasi).A tako sam se bio naostrio....:haha:

Ovo vreme je poremetilo njihov koncept :sjasi:Ako tronedeljni budu bas jeftini, gledacu da uzmem neku kolicinu da se zanimam malo sa tim.

Onda ce biti dobra cena velikih,sve dok ne stignu ti tronedeljni za klanje.:haha:Kolega nista licno,to je samo zivinarstvo i tu velike pameti nema,samo cist rizik,pa kud puklo.

Pa vlasnici ink. stanica sav neprodati visak ostavljaju i tove pa se nadaju da ce da odu kao tronedeljni. bice toga mnogo a narod nema novaca.

Ja sam tu,pozdrav:ppozdrav:.Opet sam se danas sa pecanja vratio ko' popisan :haha: Pokisao sam do gole koze a u cuvarci samo tri bodorke i jedan grgec.Sarana nema ni za leka a i babuska nesto cuti....

Radnicke klase nema, a ona je generator i pokretac svake privrede. Dovoljno je imucna da moze da kupuje proizvode sa trzista, a pritom nece traziti od drzave tzv socijalu i biti na teretu budzetu. Tako i za pilice, nemaju ljudi da kupe 5-10 komada i ubace u zamrzivac.Sve je to komad-dva i ako moze da plati na rate. Sestra i zet imaju u tovu po 250 komada i imaju strasan problem sa naplatom, a sta ce sa pilicima, moraju ih prodati nije to kukuruz pa da stoji i ceka cenu.

Brate batali to vidiš da nije za tebe, da je makar leto pa da ladiš pivo u vodi ali ovako stvarno nema smisla..........

Kad imas trziste to je prava sitnica.Kad se ide na slepo.moze biti cupavo.:osmeh: Prebacicu ovih par zadnjih postova u Chat u zivinarstvu.

Па гледам .. све се штипам .. ево модрице кренуше ... још не верујем :osmeh:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh