Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav ljudi, ono juče je tako loše bilo da je 2:0 premija, da Hrvatima nije tolika frka bila masakrirali bi nas, nisam neki stručnjak ali tako ne povezanu igru nisam video još od školske lige.

Drzava bolje da zabrani uvoz GMO piletine.Agroziv neka iskalkulice cenu,a ne da ide na akciju,prodaje ispod cene i ubije cenu svima nama.Razlika je samo sto ce drzava Agroziv pomoci,a nas ko sisa.::jako_besan::Neka pomognu mene,davacu pilice dzabe.:haha:

Dobar dan drustvo. Nemojte samo kukati kao da su Vam sve ladje potonule. Idu bolji dani, evo utorak sneg, ali posle toga eeeee

To je ono dule,kad su pitali Cigu koje vreme najvise voli a on ko iz topa:"Kisu!!!" A ovaj ce zacudjeno:"Pa zasto bre kisu??" A Cigo veli:"Eee...moj brale,posle kise uvek sunce dodje." :haha::haha:

Dobar dan. Evo ide nam lepo vreme u sledecih par dana.:osmeh:::namigivanje:: Sreca da su pilici jos u malom zivinarniku pa izdaci za grejanje nece biti tako strasni.

Predlog je ne tebi,vec svima da pre ulaska u tov ispitaju trziste i eventualno ugovore prodaju.Naj vrednije u zivinarstvu je upravo trziste.Tov na slepo moze biti jako riskantan,pogotovo ako su kolicine vece i ne mogu stati u licni zamrzivac.:osmeh:

Eee...drustvo,kod mene ubi' sneg.Prihvatio dobro i ima ga vec 5 cm na zemlji....Ode voce u... A ja danas skinuo zimske gume.:haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh