Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro i od mene.Sinoc bio na sednici golubarskog drustva....Prvo smo se dobro isvadjali,dlaka je falila da bude i "za vratove" :haha: a posle u pustu kafancinu ::vino::.Epilog: Promaja u dzepovima i avijacija u glavi :haha: Teskog li dana.....

Brojtro,fali ti E ,ako si na to mislio.Ja mislio,da si se zbog lose cene pilica bacio na sverc.:haha::ppozdrav:

Ma snabdeo se sa pilicima, druga im nedelja i jos cu jednu turu. Ne mogu ja bez toga, jbg uslo u krv. A i greh je da prostorije zvrje prazne. Curke pocetkom aprila obavezno i onda mislim jos jednu manju turu pilica pa kako god da prodjem sa cenom. To je sitno i prodaju se uredjeni tako da neki profit uvek postoji.

Dobro jutro drustvo zivinarsko.:ppozdrav: Uvek sam bio za to da kvalitet treba da ima cenu, a i za to da se "djubre od piletine" ne sme prodavati.

Kod nas ne da sme da se prodaje,vec sme i da se reklamira kao "sveza" i "A" klasa.Ne zna se dali je vise A ili vise sveza.Strani mirisi i smradovi se ne spominju.

Dobro vece.Samo da vas pozdravim pa odoh da :spavam: Danas sam bas na.ebo....rusili staru kucu kod jednog drugara.Da sam znao poneo bih dinamit :haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh