Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moze za dzukce,a moze i za :svinja:.Steta da se baci.Kad pocnu vrucine,toga na zalost ima,a lepi zdravi.Neke firme take prodaju na akcijama sveze ofarbane,kao A klasu.:haha:

Sama ja nemam predstavu kako ta mašina treba da radi tj koji je princip naj bolji po tvome.Ako si video negde kako to radi nema toga što ne može da se napravi.

Ma daj bre nemoj druže da me zajebavaš .:haha:

Nemam nameru nikog da zezam,pa ni tebe druze.Nema vece od 32.:osmeh:Ja bre na ovu skalameriju treba da meljem celu noc i pride tranziram.Treba mi nesto celo bre pile da turim,pa sta ispadne da ispadne.:haha:Moze i motiric 5,6,ako treba 7,5KW,samo da melje.

Ovo može da se napravi i veće jače glomaznije i motor sa reduktorom od jedno plafon 3 kw sasvim dovoljno jer taj na izlazu ima gomilu snage.Sad sam se setio da mi jedan drugar pokazivao neku industrisku mašinu za mlevenje neček-kosaka sta ja znam a on je koristio za mlevenje jabuka ima neku motorinu i ima je jedno 300 kila baš ću da vidim sa njim šta mu je to i dali je na prodaju.I javljam odma.

Ima baš za mlevenje kosaka sad sam ga zvao ali neće da prodaje .Ja ću da je slikam pa da vidimo dali bi se to isplatilo da se pravi ili da radiš nešto prostije,tj jeftinije.A možda ni ovo nije konplikovano,jbg kad mi on pričao ja nisam slušao nije me interesovalo

A jel treba neko da presece vrpcu?:bravo:

- - - - - - - - - -

Masina odlicno radi vidi se po prstima!:haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh