Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro svima i od mene.Kod mene opet slini :kisa: Ne znam do kad' ce vise.Ne da nista raditi a cim udjem u kucu meni se :spavam:

Vidi vratio se , malopre ga nije bilo zato sam i pitao gde nestade a snimak je jako dobra montaža da ljudi pomisle da ga je stvarno kit pokupio na plaži:osmeh:

A nije uhvatio je on tu jednu foku ali stvarno dobro montirali ima snimaka na yu tubu ali preko 29 miliona gledanjanije malo:osmeh:

I ovaj dan mi prodje u lencarenju....ucinak za ceo dan je ociscen jedan golubarnik.Treba ovih dana da cistim i kod koka pa me interesuje valja li kokosje djubre razbacati po povrtnoj basti?Nisam nikada do sada to praktikovao jer sam imao od koza + golubije ali koze sam prodao a stajsko djubre niko ne prodaje (svi cuvaju za sebe),tako da ce i ovo izgleda doci na red.:ppozdrav:

I ja se ljudi ubih od dosade. U radnji promaja, slabo krece posao. Narod se uvalio u dugove za grejanje i struju pa ne moze da makne, da bi krenuo nesto drugo. Zovu pitaju za cene ali slabo pisu pilice. Ja cu za jedno desetak dana krenuti meni tov pilica. Moram ranije da curkama oslobodim mesto, necu da krecem drugi zivinarnik.

Pozdrav Bobane.:ppozdrav:

[video=youtube_share;Gqi8ldkSQZA]http://youtu.be/Gqi8ldkSQZA[/video]
'Bro jutro ljudi...zamislite kod mene ne pada kisa! Ja ne mogu da verujem,mislio sam da cemo istruliti od vlage.:haha:

Lep dan pa smo se svi dali na neki posao.Ja sad' usao u kucu da nesto pregrizem,pa reko da vidim gde ste~kad ono nema zive duse.Sad se i ja vracam na "arbajt" ::spreman na sve:::ppozdrav:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh