Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nema nista bez sudnjeg dana.Tvoj rodjendan njemu ocigledno nije bio taj dan.:osmeh: Jos ce taj gaziti.:haha:
Pegaz,jel radi cekicar :sta:

Nema nista bez sudnjeg dana.Tvoj rodjendan njemu ocigledno nije bio taj dan.:osmeh: Jos ce taj gaziti.:haha:
Pegaz,jel radi cekicar :sta:

13 dana je dug period ali svaka mu čast ja prosto ne verujem da je životinja toliko izdržljiva....
Čekićar radi punom parom i ja sam zadovoljan,a vaga jel dobra?

Ne znam da li se to baždari ili se na tacnu gde stavljaš tegove staviš neke sitnice (šraf ili sl.) dok se jezičci ne poravnaju.Okreni tu tacnu ispod ima neka kutijica sa olovom pa pogledaj da li može da se dospe još.Znaš da takve drvene vage se razbaždare u kišnom periodu kada se drvo napije vode pa tako poture po neko parčence gvožđa.To mi jedan komšija objašnjavao jer ima tu drvenu.Probaj pa mi javi molim te voleo bi da ti uspe eksperiment.

To je klasicno podmeravanje.Ja to doteram,ali procentualno laze sa skokom kilaze.Tu vec treba majstorska ruka.Naravno ako ocu da tacno meri.Trenutno je na mojoj strani,ako na njega prodajem:osmeh:.Al posto sam takav,kakav sam,doteracu ja to kako Bog zapoveda.:ppozdrav:

To je klasicno podmeravanje.Ja to doteram,ali procentualno laze sa skokom kilaze.Tu vec treba majstorska ruka.Naravno ako ocu da tacno meri.Trenutno je na mojoj strani,ako na njega prodajem:osmeh:.Al posto sam takav,kakav sam,doteracu ja to kako Bog zapoveda.:ppozdrav:
Naravno druze,samo posteno.Sto bi nas narod rekao:"Dobro cini i dobru se nadaj." :ppozdrav:

Nisam znao da se olovo koristi i u te svrhe.:sta: Ja ga koristim kad nosim piliće na prodaju ,nakljukam ih da budu teži:haha:

Meni se zalili otkupljivaci,da su pasovali da kupe zive pilice,a oni nahranjeni sitnim sljunkom.:osmeh:Pun zeludac sljunka,a oni dobili na tezini.Onda oni preventivno kradu na kantaru.:haha:Ja sam poznat po svojim principima.Merim iskljucivo na svoju vagu.Imaju poverenja.Vazim za onog tudje necu,a svoje nedam.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh