Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mi se ovde zajeba**** a u nekim drugim temama jedan kolega lepo pise kako zivi od socijalne pomoci a u slobodno vreme se bavi svercom i dobro zaradjujete,dok ja ucim vi tovite pilice i pazite koke oni se snalaze. :osmeh:

Taka nam sudbina.Mi zato i ne posecujemo kojekakve teme.Vi adhok ste u nedoumici.Svercovati,uciti,raditi,krasti,otimati itd itd.:osmeh: Mi smo tu dismo,ni za dismo nismo.:haha::ppozdrav:

Ja sam resio sve to da objedinim i ne budem uhvacen svercujem sa dobrom zaradom,polazem ispite bez ucenja,radim i niko na recima ne bude jaci radnik od mene,krasti samo ako je u skladu sa zakonom ove zemlje,otimati iskljucivo od slabijih. :osmeh::ppozdrav:

Чисто да се јавим да још нисам умро а можда и јесам ал ми нико није јавио .. ова пошта је спас за многе :osmeh:

Kakvi da umres buraz...znas da je doslo vreme daje bolje biti ziv nego mrtav i bogat nego siroma:haha::ppozdrav:

Poslednja izmena:
Kod mene slini ceo dan,morao sam da se krijem ispod terase da bih ofarbao neke podove za kunicarnike.A kad ovako sipi meni se onda ne radi nista,samo bih dremao.:spavam:

Ljudi ova priča je za ne poverovati !!! Imam jednog tovnog petla koji šeta sa kokama po dvorištu...31 januara na moj rođendan (zato sam zapamtio datum) primetio sam da nema petla!Tražio sam ga par dana po komšiluku i dig'o ruke od njega jer je bio težak oko 5 kg,pa sam pomislio da je nekom dobro došao za ručak... Danas 13.02 otvorim poklopac od šahte za hidrofor i vidim petla živog i da kažem zdravog samo mnogo lakšeg.Naime ja sam 31.01 otvarao šahtu da se luftira pa predpostavljam da je on upao a ja nisam primetio kada sam vraćao poklopac.Danas slučajno otvorih šahtu da pogledam ima li podzemnih voda i prijatno se iznenadim.
Moje pitanje glasi kako je moguće da je tako dugo ( 13 dana) živeo bez hrane u potpunom mraku vode je bilo u nekom sudiću ali vrlo malo.Čudi me kako nije kukurikao ili bilo šta verovatno bi ga neko čuo...Samo znam da mu je danas spasovdan :osmeh:.Imali neko objašnjenje kako je ovo moguće ?

Imao je dosta zaliha na sebi tako da mu je i voda bila dovoljna,a nije bio bas aktivan dole u mraku tako da nije mnogo trosio energiju.I jos jedna bitna stavka~u sahti je temperatura bar 3~4 stepena veca nego napolju,tako fa se nije smrzao.To je samo moje misljenje...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh