Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
molim moderatore ako mogu da vide gde sal poslao poruku a ticalo se autohtone rase zivine, da je stave tamo.molim vas gorimi pod noge ću pojedem kompjuter

Danas divan dan....malo sam cistio kaveze a bogami sam stigao da pustim i moju terijercicu da se izduva po sumi.Da ne poverujete po sumi ima i nekakvih gljiva ...samo sto ne znam koje su:haha: mozda su neke sto se jedu samo jednom:haha:

Dobar dan i od mene.

- - - - - - - - - -

Dobro jutro. Ustajte spavalice, petlovi odavno otpevali.:osmeh:

A onda će te jajceke da izvezu u Srbiju za 10 din. kod njih su( 20možda i više )skuplja pa će dobiti povrat PDV-a +subvencije i onda će oni da dođu kod nas i da kupe te iste jajceke ia 14 ili 15 a mi ćemo morati naše koke da teramo da nose dvožučna da bi bili konkurentni.:osmeh:

Dobro jutro zivinari i ostali drugari na forumu.Sad cu da popijem jednu "crnu vrucu" + "jednu kratku ljutu" pa odoh do klanice.Imam tamo neke pacijente koje treba da pregledam jer noraju popodne na "kvarcovanje" u furunu :haha:

Ja u vodu ubacujem samo jabukovo sirce i to ponekad preko godine,a uglavnom kad su velike vrucine.Osim vitamina prvih dana i pred vakcinaciju nista vise.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh