Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
i sta mislite,cuju domace,zdravo, POGLEDA ME BOG i krene posao.... :D pa jos cuju zainteresovani stranci,ali ne zele da zapocinju posao jer imam mnogo malu kolicinu,pa onda ja obavestim sve vas,i za 2 godine izletimo kao pravi bum na trziste,niotkuda,a ono samo traze robu nasu......daj-daj-daj..... pa postanemo pravi HIT ! ! ! hahhahahahaahha NEKA ME NEKO USTINE :DDDD

Ista je bilo kad si se probudio.:haha:Alo majstore,ovo je Srbijaaaa.Na zapadu vec ima organskih i bio farmi.Pokusana je propaganda i kod nas,s tim sto je cena organskih proizvoda veca za 10%.Nije sija nego vrat.Pa ta proizvodnja je mnooogo skuplja od tih 10%.To je bila prica,da bi se neko zestoko ugradio,pa ko voli neka izvoli.

Kod mene svo troje dece vec celu proslu sedmicu,zena i ona jutros pocela da kaslje i drema.Jos se samo ja ne dam~drzi me "ljuta" ::vino::(nije loza ali je i sljivka delotvorna):ppozdrav:

Au ja sam se juce zeledio.Isao sam u selo Dub kod jednog prijatelja da mu pokoljem ovnove za stelju.Otisao sam u 7h ujutro a vratio se u 18h vece.Covek je nasao racunicu da nema nikakvog racuna da ih proda pa smo im povadili kosti i pravac susara:osmeh: Ali nas za.eba sneg~prepedao je ceo bogovetni dan juce.Cak ni 7 godina stara "sljivka" nije uspela da nas zagreje.:ppozdrav:

- - - - - - - - - -

dobro jutro zivinari.Sta je ovo danas,da nije neki praznik kad ste mi se svi uspavali?:haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh