SAMA
Moderator
Mlad i zelen ko rosa u podne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Apsolutno tacno.Standard nam je katastrofa,a pride smo ne obavesteni.S obzirom da je kod nas grabez za hranu koja vezuje vodu za misice i ista je na ceni,za razliku od zapada.Pri tome nikom ne smeta sto to pile ili sta vec pri pripremi izgubi abnormalno na tezini pri pripremi,jer voda iz njega ispari.Sve to prolazi zbog sto rece kolega 10 dinara po kg. Da ne pricam o smrznutom,koje u sebi ima leda bar za par desetina dinara.Sta reci,osim da nismo nacija za ulaganje u organsku proizvodnju.Da ne pricam o Biofarmama.@ dobar covek. Tesko ces druze naci trziste za domacu zivinu.Pogotovo ako ces da hranis bez koncentrata.To odmah podrazumeva vece troskove,tj. duzi period ishrane do klanja.A sve to automatski podrazumeva i skuplji finalni proizvod sto kod nas u Srbiji izaziva jezu kod svakog prosecnog gradjanina.Ja gledam ovde u mom kraju ako marketi spuste cenu piletine za 10 dinara,svi trce ko'ludi tamo (kao da se deli dzaba) a niko ne pita sto je ta piletina zamrznuta,nije isciscena itd....Ja licno kupujem u komsiluku,uvek taze i nezaledjeno.Mozda je 10~tak dinara skuplje alj bar znam sta jedem i sta dajem deci.Nazalost velika vecina razmislja "stomakom" a ne glavom~kupiti sto vise za sto manje para.