Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
A nije jos.Prvo fasada pa ondak ono,pa onda ono:haha::ppozdrav:Ti mi napuni skladiste,a ja cu ono okaciti,pa cemo do zore :ppozdrav:

Bice vreline ovih dana.::lose::Bas nas napada ove godine.:osmeh: Jedino me tesi sto je druga polovina avgusta,pa noci znaju biti hladnije.Ono bese opasnije,kad je jutarnja bila 30.:ppozdrav:

Dobro jutro narode.:ppozdrav:

@bobanvrb
E bas si mi razveselio dan. Verujem da su to samo pretpostavke ali i ako nas ne udari njena gravitacija ce napraviti velike probleme na zemlji. Do sada je ko zna koliko puta predvidjan kraj planete Zemlja ali srecom nije se obistinio pa se nadam da ce i ovoga puta strucnjaci omasiti. Mislim da se jedna kataklizma predvidja i za decembar ove godine.

Da to je ona po Majama.:osmeh: Malo da nam skrenu paznju sa krize i besposlice.:haha:Ja sam uporan.Pilice drzim,e sad dal ce leteti perije videcemo.:ppozdrav:

Za clanove koji posecuju i pisu u zivinarstvu samo reci hvale. Hvala Vam kolege zivinari, najbolji ste, ko Vas ima za saradnike ima pravo blago. Evo treci chat pisemo a da nismo imali nesuglasica.:ppozdrav:

To sam ja izgleda nesto propustio.:osmeh: Ne sekiraj se ti Dule za nas.Mnogo smo jaki,a i nama je s tobom prijatno.:ppozdrav:

Поздрав за Јанга и друштво :ppozdrav:.. опет упекло уф .. каки багрем :cool:има неко орах , све посекли ови мазгови...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh