Chat u Živinarstvu 3

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mozda je priveo neku pa sada nema vremena za forum.:haha:

Onda nemamo razloga za jed.:ppozdrav:Zamisli, toliko brinemo o njemu, a on nije zvao ni turu lava. Ajd onda tura lava za sve u zivinarstvu od mene.:ppozdrav:

---------- Poruka napisana 12-08-12 u 08:54 ---------- Prethodna poruka je 11-08-12 at 20:14 ----------

Dobro Vam jutro drustvo.:ppozdrav:

Dobar dan drustvo. Evo najzad stigoh i ja da se ulogujem.

Vidim da ste i Vi u velikom poslu cim nikoga ovde nema.:ppozdrav:

---------- Poruka napisana 14-08-12 u 07:02 ---------- Prethodna poruka je 13-08-12 at 18:59 ----------

Dobro Vam jutro zivinari.:ppozdrav:

Odo u off ali mislim da je vreme za ozbiljne proteste sirom zemlje, gorivo ce do kraja godine da ubije cenu od 200dinara, evro ko zna koliko ce biti, kukuruz vec sad preko 30dinara, kad se vrate sa odmora tajkuni i krenu da lobiraju tesko nama, niko nece da radi svi trce u drzavnim sluzbama, svima lepo idu naletovanje u Grckoj a kad se vrate sa letovanja one svrake sto se prodaju po supermarketima kostaju preko 500din a tu ima jedva mesa da cetvoroclana porodica jede dva puta...

Teska vremena prijatelju.Para niotkud,a hrana preskupa.Al nismo ni mi zivinari socijalna ustanova,pa da delimo nase proizvode.Preziveli smo pticji grip,uvoz mesa iz Juzne Amerike 2010 te, pa valda cemo i ovo.:osmeh:Da nam se ne pise veselo.to je sigurno.:ppozdrav:

Brojtro.Nesto nam ova tema oskudeva,Zivinarima izgleda nije do pisanja ovih dana.:osmeh:

Stisla muka ljude. Raditi il ne raditi, pitanje je sad. Ljudi brinu ako udju u tov a ovi dovuku neku crknutu piletinu na trziste po nekoj bezveznoj ceni sta onda.:sta: Ulozis pare u neki posao sa pilicima a od ovih na vlasti mozes ocekivati svasta. Zeznuta situacija do kraja.

Ko radi na manje i prodaje uredjene reskirace da radi za DZ.:osmeh:Ko radi na vise reskirace neku nekretninicu.:haha:

E danas pokriveno skladiste.Jos samo da ga napunimo.:osmeh:Po ovim cenama i trecina ce biti uspeh.:haha:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh