Vina po 500 din l
Rakije od 500 do 800 din l
Mada daju i po manjoj ceni ali je sve to skarabudz. Dosta njih kupuju jeftino voce pa peku ili prave vino pa su postali i oni ,,vinari,, i ,,rakijari,,.. Ima i kod mene u mojih par sela vocara ali mi nismo podneblje pogodno za voce,nije to taj ukus i volim da odem do sumadinskih sela tamo je pravo.Godinama sam pomagao stricevima,braci,i rodbini u suvodolu,kolarima,badljevici itd pri spremanju njiva i spremanju rakija i vina. To je krvav posao i vredi tih para tako da vas sve razumem po pitanju cena i protiv sam toga da delite vas proizvod familiji i prijateljima i da idete ispod trzisne cene da biste nadomestili i nadoknadili pare. Nema tu ljutnje,svi radite za isti dinar,istocar i ratar i vocar i povrtar,svako moze da napravi za sebe koliko mu treba i sta mu treba. Ako hoces brajko moj da pijes pravo domace,plati pa klati,ako neces pali u market pa uzimaj spiritus i boji jetru do mile volje. Da se razumemo,ne pijem ali za slavu koja se sad blizi (14.11.)odem lepo i kupim i platim, ove godine 1l belo 1l crveno 1l za kuvanje i 1l hladnu da ima za na astal.