Znaci Barbula nema blage veze kako zdravstveno funcionise.што се тиче инсулина свака докторица има право да испише одређену количину а пређе зову их одозго бијо сам присутан кад је моја докторица рачунала колико још има право да препише
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaci Barbula nema blage veze kako zdravstveno funcionise.што се тиче инсулина свака докторица има право да испише одређену количину а пређе зову их одозго бијо сам присутан кад је моја докторица рачунала колико још има право да препише
A neki i od koroneMa daj 95%... smesno, al verovatno se tako uci u njihovoj istoriji
Doduse nisu pobili sve, neki su umrli i od gladi kada su ih proterali sa vekovnih ognjista
Ko je napisao da specijalisti rade po selima.zoki , ja sam rekao da sam od lekara opste prakse cuo koliko placaju specijaliste , a ovo da specijalisti rade po selima cujem od tebe. Procitaj sta sam napisao. Da ne lupam ali 5-6 godina ako ne i vise se lijekovi narucuju telefonski , a upis lijekova u sistem rade sestre , koliko je meni poznato i to se radi preko automata , ostavljas poruku o podacima i lijekovima i poslije nekoliko sati odes podici lijekove, umjesto majke zovem da joj prepisu lijekove.
Ne znam koliko testiraju a niti me interesuje , mene su testirali , testiraju samo one koji imaju simptome koliko je meni poznato.
Ja sam popio prije podne 2 kruske , a i nije bila neka jaka , tako ne bi trebao da brljamKod nas se lekari opšte prakse ne vode kao specijalisti.Specijalisti su po bolnicama.
Ma imam ja i vise veze nego sto bi trebalo a ovo sto je kolega napisao je malo pobrkao loncice svaki lekar ima propisano koliko sme insulina da prepise ali po pacijentu jer svaki pacijent ima napisano koliko mu sleduje mesecno i to mu je, jer su ljudi i preprodavaliZnaci Barbula nema blage veze kako zdravstveno funcionise.
I gde ovde pise SELOzoki napaisao
Ja sam popio prije podne 2 kruske , a i nije bila neka jaka , tako ne bi trebao da brljam
Prepisana covid medicina od eksperata
A kad ima dovoljno zasto bi preprodavali i to insulin , tko bi kupio insulin od babe. Jel ti znas sta pises, procitaj ponovo.Ma imam ja i vise veze nego sto bi trebalo a ovo sto je kolega napisao je malo pobrkao loncice svaki lekar ima propisano koliko sme insulina da prepise ali po pacijentu jer svaki pacijent ima napisano koliko mu sleduje mesecno i to mu je, jer su ljudi i preprodavali
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Da, da.I da, zaboravih napisati da kad sam vec pisao o logorima da napisem i da vojnici vermahta (redovna vojna sluzba) nije radila u logorima vec ss snage (dobrovoljci, clanovi partije)
Kaži, da te boli glava...Ja bih zamenio mesta socijali i kulturi.....
Ej ljudi odoh ja spavati ,zena vec treci put zove bojim se naljutice se.
Zato sto nemaju svi socijalno i ne mogu da ga dobiju na recept a ima i onih kojima prrpisana doza ne stize da izguraju mesec, i ja sam nekad morao da dokupim dok mi internista nije promenio insulin i sta ima veze ako je od babe nije ga baba pravilaA kad ima dovoljno zasto bi preprodavali i to insulin , tko bi kupio insulin od babe. Jel ti znas sta pises, procitaj ponovo.
Nije insulin tuce kokosijih jaja pa da baba prodaje na pijaci.
Ne treba hvala imam i previse mesecno dobijam 100 tracica preko socijalnog a novorapid mi taman stize jedna kutija mesecnoBarbula , jel treba Novorapid , imamo mozda malo viska , ili trakica ?
Ma daj 95%... smesno, al verovatno se tako uci u njihovoj istoriji
Doduse nisu pobili sve, neki su umrli i od gladi kada su ih proterali sa vekovnih ognjista
Onda samo potvrdjuje ono sto sam rekao da nema novca a ne da nece da rade zbog korone. Pricao sam sa jednim tko je trazio od socialnog da mu ugrade cip za mjerenje razine secera u ruku (neki traze da im ugrade cip a drugi se bune , nikako ugoditi svima). Odbili su ga jer kao ne spada u tu grupu , traze od njega ako hoce da sam finansira mislim da je rekao oko 1500E ako ne i vise i da nema toliko.Zato sto nemaju svi socijalno i ne mogu da ga dobiju na recept a ima i onih kojima prrpisana doza ne stize da izguraju mesec, i ja sam nekad morao da dokupim dok mi internista nije promenio insulin i sta ima veze ako je od babe nije ga baba pravila
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока