Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I kod nas je tako bilo do 1 jula,kada su postavili digitalne i očitavaju ih sada od 20-25 u mesecu.Do tada su očitavali 2x godišnje i nakraju 6-omesečnog perioda obračunaju i onda platiš ako imaš duga ako nemaš nastavljaš da plaćaš istu sumu.A propos тих водомера које помињете.... Код нас комунално предузеће, како сам ја схватио, има мало другачији модус операнди. Иду они да очитавају потрошњу воде, али ми се чини не баш сваког месеца (барем их не регистујем онако редовно како региструјем ове који "пишу струју"), па ти онда до наредног очитавања, сваког наредног месеца шаљу рачун за потрошено од претходног очитавања.
Или да будем јаснији - дођу ти после три месеца, очитају потрошњу насталу у том периоду, па ти на следећем и сваком наредном рачуну, док поново не крену у очитавање, шаљу рачун на потрошено током поменута три месеца. Ако ми је за утеху, опет је само моје запажање, не држе се увек тог метода - некад ми се чини да раде пос'о по ПС-у.