sinisa1979
Član
Koliko vidim pufta kaže da je odbio poziv, znači pronašli su ga.Kaznu ne očekuj jer te nije našso i nije ti uručio poziv
To je i drugar mislio da neće biti ništa pa je dobio 50 hiljada i opet poziv.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko vidim pufta kaže da je odbio poziv, znači pronašli su ga.Kaznu ne očekuj jer te nije našso i nije ti uručio poziv
Ma jok - kod nas i tipovi protiv kojih su podnete krivične prijave i protiv kojih se vodi istraga bez problema prelaze granicu, a ne neko ko nije preuzeo kovertuDanas mi postar doneo poziv za vojnu vezbu, ja kulturno nisam hteo da primim plavu kovertu. Sad me interesuje dal mi nece praviti problem na granici jer trebam u Grcku za 6 dana.
Uuuu sunce ti poljubim,zamišljam sebe 1995,Sima poštar mi daje kovertu na kojoj piše Otadžbina te zove i na kapiji trubači...Horor,preznojao sam se na samu pomisao,otprilike kao kad bi morao umesto traktora da kupim Rakovicu 65...U moje breme je bilo, poštar na kapiju trubači u avliju a ko nije bio sposoban za vojsku, jedva uspevao i da se oženi zato po stare dane može da bude vojni ministar, ništa ne smeta...i može da izmišlja pravila, glumi vojskovođu.
Te vojne Vežbe su danas, kada se ne služi vojska veoma glup politički marketing. Zovu ljude u 37god, jer mlade ne mogu, nisu služili vojsku.
Meni ovih dana u PIO tražili kopiju vojne knjižice, kao dokaz da sam služio vojsku. Bez toga ne može da se upiže radni staž.