vladimir92
Član
Ne bi prepoznali sad hotel, kupio tu neki iz grada za smesne pare, napravio stanove. Vec je u dobrom plusu a tek krenuo sa prodajom.prodace 20ha da kupe hotel u G. Milanovcu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne bi prepoznali sad hotel, kupio tu neki iz grada za smesne pare, napravio stanove. Vec je u dobrom plusu a tek krenuo sa prodajom.prodace 20ha da kupe hotel u G. Milanovcu
to je pametan potez.. svaka cast
Ne bi prepoznali sad hotel, kupio tu neki iz grada za smesne pare, napravio stanove. Vec je u dobrom plusu a tek krenuo sa prodajom.
nedelja kad bude prepunoKoji dan je najbolje izabrati za posetu sajmu?
Послато са TA-1021 уз помоћ Тапатока
Kod mene u selu kažu: Ne ženi njihovu, njima je para deda bio ciganin. Nemoj ni od ovih, njihovi su doseljeni od Bugara, o ovima je deda prezećen od vlasi. Onda se ona uda u drugo selo, gde ne znaju čije gene nose. Meni je majka iz drugog sela, i ko zna koji su moji geni tamo tako da su sve te priče o čisto krvnom poreklu zaludne...
Tu sam,ako ti sad nije kasno mozda mogu da pomognem.Jel imamo clanova iz Petrovca na Mlavi?
ili budu radodajkeOne koje čekaju princa iz bajke,ostaju kod majke.
E,idem sutra do Rume.Da svratim na pivo ako pretekne?
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Rusija ne duguje nikom nista.Ako uporedimo sa recimo Sad koji duguje 110%pdp a.Tako da i pod sankcijama oni ne gube nesto preterano jer izvoze naftu i jos vredniji gas.
https://www.google.com/amp/s/www.te...-necete-verovati-ali-grcka-nije-ni-blizu-vrha
Nisu ti tačni podaci. Rusija duguje oko 50% BDP, ili ti oko 700mljrdi. Najveći problem Rusa je što se BDP zasniva na izvozu prirodnih bogatstva što se pokazalo da to nije zdrava i održiva ekonomija.
Ja bih rekao da im je još veći problem ta anketa gde 50% oplakuje Staljina kao mi Tita. Taj komunizam nas je napravio da bez oca ne možemo te nas lako vođe mogu jahati. Praštamo nešto što se ne oprašta.
Što se ekonomije tiče, brojke nama smrtnicima ne znače ništa. Služe vođama da nas lažu. Eto na primer AV kaže da smo mi imali rast skoro 5% BDP prošle godine, dok su Nemci jedva prebacili 1%. Poslovali smo 3x bolje od Nemaca. Da li je to tačno? Tačno je. Nije slagao.
To u stvarnosti izgleda ovako.
Dobra krava (DE) daje 10.000l mleka. Ove godine je podigla prinos za 1% i sada daje 10100L.
Slaba krava (RS) daje 1000L mleka. Popravila se 5% i sada daje 1050L.
Koliko godina treba slaboj kravi da se makar približi prinosu dobre krave?
Znači valjaju nam babe i žabe u rezultat uspeha.