Sto se tice ovog dogadjaja sa motorom koji je ostao na zicama. Zelim samo neke cinjenice da iznesem jer to se desilo 300 metara od moje kuce. Naime, prvo bih naglasio da mi je jako zao sto se jedan mlad zivot na ovakav nacin prebrzo ugasio. Ipak 22 godine i koliko jos je trebalo biti pred njim. Zatim moram reci da je motor pozajmio od drugara koji je je predhodna tri dana sa tim istim motorom ocigledno pokusavao da probije zvucni zid jer moje selo je odvojeno od magistralnog puta pa tako i saobracajna policija je retkost kod nas. A toga jutro na Veliki Petak u selu je bilo zakazano i dosta dogadjaja cak i turnir u malom fudbalu za decije uzraste. Znaci po tome mozete zakljuciti da je povecan broj dece u selu kako nase tako i iz susednih sela bio u uzem centru . Kako sam vec naglasio opet se taj motor pojavio u selu, naravno da se to nesto specificno dokaze. Decko iako pod dejstvom alkohola uzima motor od vöasnika malo da proba , pokaze, dokaze..... naravno predhodna tri dana vlasnik nije uspeo da probije zvucni zid pa je nastradali decak ocigledno zeleo da pokusa i sam..... od centra do mesta nesrece ima odprilike 500-550m. Poznavaoci Yamahe R6 znaju kolika brzina moze do tada da se razvije.... da neulazim vise u neke detalje, vec da predjem na glavnu stvar a ona je u tome da je ipak ovde bilo puno srece da od nevine dece nije niko nastradao prilikom ovih dogadjaja jer i sami znate kako da se nekontrolissno i prebrzo vozi da neugrozavate samo SEBE vec i ostale ucesnike i neucesnike u saobracaju. Stim da kazem i da nije samo do roditelja ovde neki vid krivice, ovde je krivo i drustvo i sama atmosfera oko njega. Ako vi tri dana iskusavate vasu sudbinu sa voznjom kros selo vecom od 200km/h sta stim pokusavate da ucinite ili dokazete??? Tako da niko po tom pitanju nije tog decaka uhvatio za ruku i sprecio ga u tome nastavi dok se nije desilo sta je se vec desilo.