savopunck
Banned
Neko je pisao oras 8 m ,čini mi se.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako tvoja opština u svom prostornom planu to nije propisala (PROVERI), onda se (pošto ne postoji nov zakon koji to eksplicitno reguliše) još uvek primenjuju odredbe iz srpskog građanskog zakonika koji je donet davne 1844. godine.Neko je pisao na forumu koliko drvo mora da bude od medje u njivi, ako neko zna neka napise koliko orah i drugo drvece mora da bude udaljeno od medje, placa i kuce suseda.
Razmišljao sam da li da nastavljam ovu priču ili ne, ali s obzirom da si se bio zakačio za reč 'ćiriličar' i zavrteo diskusiju, zašto je ne nastaviti?Шта знам - заличило ми да је пежоративно
Kad jedeš koristeći escajg, da li prebacuješ viljušku iz jedne u drugu ruku na svaki treći zalogaj?То је language bar мог компјутера; можда ти буде јасније зашто ми није тешко да сваки час шалтам лејаут тастатуре.
A kome smeta? Očigledno nisi pažljivo čitao i nisi upoznat sa korenom "nesporazuma".Разумем да неко користи латиницу или ћирилицу према сопственом афинитету, али да неком смета што неко користи друго писмо од оног које он користи - е то не разумем! Још мало па ће бити и срамота говорити српским језиком. Што онда да се и не прича на енглеском кад је тако функционалније?
Што се тастатуре тиче, ту нема никаквих проблема, купиш тастатуру са нашим распоредом па ти је онда све једно латиница или ћирилица, сви знаци су на истом месту.
Isto kao što se i tebi "isplati" ovo tvoje obraćanje meni. Zorge je pokazao zavidan nivo pismenosti i ima svrhe diskutovati sa njim, a tebe i ostale molim da mi ne stavljate reči u usta (tastaturu). Ukoliko niste sigurni šta sam tačno mislio kad sam nešto napisao, lepo pitajte, a ne da domaštavanjem popunjavate svoje rupe u razumevanju.Pgr , otkud ti volja i visak vremena da covjeku vec treci cetvrti post po 20ak 30ak recenica objasnjavas kako mu se neisplati da pise cirilicom? Kako se tebi isplati da se toliko trudis ?
Top lista nadrealistaNaucite slepo kucnaje i nije potrebno nikakvo oblezje na tasterima.