Chat 7

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mi se ganjamo, ali nezavisno od onih budala iz raznih udruženja :osmeh:

I briga me za pare, nego hocu tacno da se zna gde su mi dve godine zivota, pa i onaj iza brave zna gde mu je svaki dan potrosen, a mi da ne znamo, e pa ne moze :osmeh:

Kad se raznim lopinama koje su ginule u kradji moglo da se pise da su stradali u ciscenju terena moze i nama svaki sat da se uracuna, jer niko nije isao zbog svoje Babe zdravlja.
 
Jel ima nekog na forumu iz Prnjavora kod Sapca? Treba mi broj mob od jednog lika iz Prnjavora
 
Nije majstor,covek drzi krmace,nadimak mu je Ćaćin (tako mi drugar rece),vukao je neki krompir odavde i kupio neku masinu kod drugara ostavio kaparu a ne dolazi,a nisu razmenili brojeve... Treba mi broj od njega ako neko mozda zna tog lika
 
Secam se pre par godina sam kupio addidas ali kao radili u kolabraciji sa goodyear proizvodjacem nema taj model vise uglavnom nikad bolje patike nisam nosio...i trajale bas dugo, da imaju i danas bi iste kupio...
 
Ja ribok klasik nosio 5 godina i sad su postale radne, a kupio nove i zena mi se na glavu pope opet si iste uzeo.Jednostavno nema bolje patike moze za igranku, a moze i za klub :osmeh:
 
Kad ima tako 2 prikazana datuma znači da ne moraš da pereš noge sve dok nosiš te patike jer je to specijalna edicija sportskih non stinky patika.
Reebok classic nosim još od školskih dana i samo njih obavezno.
 
Klub? uvek moze :cool: ::suncanje:: ja placam prvu turu...nego mora da zalepim bmw emblem na golf2...sta zenske znaju...ono sto ustedis na gorivu popije ona:sta:
 
Klub? uvek moze :cool: ::suncanje:: ja placam prvu turu...nego mora da zalepim bmw emblem na golf2...sta zenske znaju...ono sto ustedis na gorivu popije ona:sta:

Pred novu godinu imali proslavu u firmi i poteglo se lepo i nagovore nas klinci da idemo na splav :osmeh: pivo 0.3 320din :haha: Jos na svu muku ulazim u WC decurlija pomislila da sam inspektor :osmeh:
 
Tako sam skoro bio pozvan na 16 rodjendan kod jednog dečka koji zeli da uči zanat, klinci iz sela me slabo znaju nisam 12 g bio tu
Kad sam ušao gase pljuge i sakrivaju vopi ciao, kao došao neki matorac
Jedino klinke ima ih sa 16_17 taman za čika Lovca


Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora
 
Ali inspektor:haha: sad se setio onog filma sa eddi murfi i de nirom...kad se nemacki ovcar sto pronalazi drogu navuko na belo...beli mu se njuska...mora da gledam to.
 
Pa stvarno, nisam toliko strasan da se onako razbeze :haha:

Jos kolega jeste mladji od mene, ali ne bi se ni on u prvoj vodi skuvao,prisla mu neka vidim placa joj pica i sve to i samo rece odo ja, sta je bilo kaze bre ovo 95 godiste :haha:
 
Netreba gledati mladje djevojke , nema smisla . To je moje mišljenje i ja se zato nemijenjam . Iste gledam od kad sam imo 13g pa dosad , stalno su najbolje one sa 20.
 
Skup je to hobi :osmeh: ma sta da gledas deriste bre, da se ja pitam ja bi to za uvo pa u krevet, ali ima nas raznih :osmeh:

Ma jes mi sa 17 isli kod komsinice 45 da ucimo zanat :haha:
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh