Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Indijanac, veruj mi...Susjed na fruskoj gori?
Jesi li ti srijemac ili sremac?
bojčetić
Septička se redovno puni, ali se nikada nije praznila cisternom ili na neki drugi način, sve upije...
Za ovih 20 godina od kada napravih kupatilo i pripadajući "sanitarni priključak", NIKADA !!!!
Gledao sam skoro, iz čiste znatiželje (malo mi govana, kašće zlobnici) , ako je 2/3 puna...
Indijanac, veruj mi...
Tako sam i ja čuo....Kod jama važi pravilo ne diraj dok ne počne da se izliva,čim je jednom načneš gotovo je.
Tako sam i ja čuo....
Pošto me pražnjenje ipak kad-tad čeka u budućnosti, a kad smo već u toj temi, da li bi vredelo da posle prvog pražnjenja operem zidove vodom ?
Znači, crevo, pa u septičku, pod jakim mlazom vode oprati zidove, pa opet tu "vodu" iscrpiti cisternom ?
Pa i to sam čuo, kao, opereš zidove, pa oni nastave da upijaju, skineš naslage, jbm li ga, ne znam, zaista...Što bi prao zid?
Slucajno mi je to u opisu egzistencije, pa mi je malko poznata materija... nije to zato sto si poceo, nego sto je ona prezasicena, da nije nebi ni izlila. Kod mene kuci, uzmem je na zub, pa je praznim svako malo ako imam vremena, tako da se ona fakticki odmori, e onda je opet pola godine mir, a ako dopustim da izlije, onda je svake 2 nedelje puna.Kod jama važi pravilo ne diraj dok ne počne da se izliva,čim je jednom načneš gotovo je.
Pa i to sam čuo, kao, opereš zidove, pa oni nastave da upijaju, skineš naslage, jbm li ga, ne znam, zaista...
Zato i pitam, kako prevazići situaciju kada septička prestane da "funkcioniše" na predviđen način, i postane samo običan "rezervoar" za kućnu kanalizaciju ?
Koji se veoma brzo napuni, pa zahteva veoma često intervenciju u vidu pražnjenja cisternom...
Usput, koliko kod Vas košta pražnjenje septičke ?
Po cisterni, kubikaži ili nekako treće ?
Javi kad saznas,i mene interesuje.Treba da mi prijatelj danas posalje broj od gradjevinskog inspektora pa zvacu ga posle bozica da pitam za savet
Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk
Nisam ništa pio ,ali mi je muka.Gledam jutarnji dnevnik na RTS-u u 8 ,jako mi je loše.
- - - - - - - - - -
Morao sam da ugasim TV.
Nije on ,njegovi o njemu.Mije valjda onaj svemoguci...