T110
Banned
Upravu si, proda tih 5ha zemlje i kupi savremen traktor, zatim uzme pod zakup zemlje da bi imao taj traktor sta da radi
to me malo podseca na situaciju u ovoj drzavi.....
A kako bi kupio IMT?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Upravu si, proda tih 5ha zemlje i kupi savremen traktor, zatim uzme pod zakup zemlje da bi imao taj traktor sta da radi
to me malo podseca na situaciju u ovoj drzavi.....
mahindra 42 ks je oko 12.000e,vecina tomoze i dalje da kupi ali lakse je kukati nego se boritiPa verovatno toliko moze skrpiti, jer su ga i kupovali masovno, neko nov, neko polovan ali svi su mogli kupiti imt 539 il sl.
a traktor koji vredi kao cela njegova imovina.... uopste je smesno i pricati o tome
Pa to je tehnoloski ista klasa traktora...mahindra 42 ks je oko 12.000e,vecina tomoze i dalje da kupi ali lakse je kukati nego se boriti
Kupio je komsija letos i meni se vise svidja Mahindra od legegendarnog 539
Pa to je tehnoloski ista klasa traktora...
On covek prica o zapanom savremenom traktoru za domacina sa 5ha zemlje
.........................Sve zagovornike IMT treba jednu sezonu staviti u neki moderan traktor,pa kad izadje odmoran i nasmejan sam ce da ga zapali, mada moze se to reci i za Breznjeva, ali mnogo je dve svetinje napasti u jednom danu
................................Zdravlje nema cenu i po ko zna koji put povrsine obradive zemlje je tek jedan cinilac u ekonomskoj opravdanosti.
Da nije tako jos bi se na duge pruge terale matore Rabe, ti treba da tezis tome da sebi stvoris sto bolje uslove za rad pa makar i na tih 5ha.
Zavisi sta je za tebe moderno i sta je za tebe skupo
Po mom kriterijumu je skupo