Chat 6

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jadan Kish, sada svaki komsija zna koliko je love dobio. Ovaj Risticevic nemam reci...Radat covek prica samo ono sto brojevi govore. A i rts, sve prilozi bajno sjajno,

Nada poslednja umire.

Gluposti, ne znam samo odakle im hrabrost da iznose ovakve bljuvotine.

Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока

Znaci istina je da se proizvodjacima maline po nekom opstinama u Srbiji daje besplatno vestscko djubrivo kao nadoknada stete zbog elementarne nepogode tj snega i mraza u rano prolece. Sad se ja pitam zar mi u Vojvodini nismo imali slicnu ili jos vecu stetu od suse? Da li smo ista drzava? Prinosi kukuruza su negde bili 0kg po ha ili zanemarljivo mali, ali nit je ko smeo da proglasi elementarnu nepogodu niti ko spominje nadoknadu stete. Ni osiguravajuce kuce ne nadoknadjuju stetu od suse. Stotine eura uloga po ha ode u vetar i nikom nista, ali malina i malinari eeee to je nesto drugo.

Nemas ti pojma Coci od cegs zivi i funkcionise ova drzava.:osmeh:
A pod drugom tackom opet dolazimo na to da smo sad ipak Vojvodina a ne severni deo Srbije!!!
Jer ako bi smo se tako zvali onda bismo i ravnopravni bili, zar ne?!

Ne serte obojica,a pokrajinski garancijski fond,a konkurs od 4 dana,ništa,a i ruku na srce ajd reci šta treba da urade ili da ti dadu pa da glasaš za nj,tako da gureaju tamo gde imaju prođu,a sigurno nisu svi dobili kome je bilo upućeno.
Zato nam je tako kako nam je kad gledamo da su ovi dobili a nisu naši već su njihovi,nje sa leve strane obale već sa desni,ne seju uzvišen kukuruz već sadi kikiriki i njega ko jebe,e kad bi se svi ujedinili kao seljaci iz Srbije biće nešto,a ovako se delimo ne na regije već na opštine ,tu leba nema,a ja mogu samo reći da neću podržati ovog tvog ćopavca ,ne samo što je ljubitelj pedera već kao neki jebeni vojvođanin nekad u svijoj karijeri nije postavio pitanje Baranje,koja je sastavni deo Vojvodine a ne ustaške države,te divne zemljke gde se seku vratovi i kuvaju sapuni od ljudskih delova tela.

Znaci istina je da se proizvodjacima maline po nekom opstinama u Srbiji daje besplatno vestscko djubrivo kao nadoknada stete zbog elementarne nepogode tj snega i mraza u rano prolece. Sad se ja pitam zar mi u Vojvodini nismo imali slicnu ili jos vecu stetu od suse? Da li smo ista drzava? Prinosi kukuruza su negde bili 0kg po ha ili zanemarljivo mali, ali nit je ko smeo da proglasi elementarnu nepogodu niti ko spominje nadoknadu stete. Ni osiguravajuce kuce ne nadoknadjuju stetu od suse. Stotine eura uloga po ha ode u vetar i nikom nista, ali malina i malinari eeee to je nesto drugo.

A sta ocekujes od drzave gde reosorni ministar ide logikom,a kad rodi 8t/ha onda Vas nema nigde.

Poljoprivreda bez pomoci drzave je sviranje onoj stvari,ali to u drzavi gde je bolje uvozno jer neko tamo ima nekog niko ne zeli da shvati.

Mi poljoprivrednici ovde ( ovih par državica bivše juge ) treba da koristimo jedno oružje u razgovoru "snjima" koje nemaju skoro ni jedna druga država zapadno od nas , a to treba pomenuti kad god nam navedu neko poredjenje sa zapadom . Kad kažu tipa : borite se za prinos , kolko vam je tolko vam je , dobijate u skladu sa budžetom i slično ,.. Ali to niko nezna da koristi i pomene kad ga zovu na tv ili na neke pregovore . Naši predstavnici ili se zbune kad se upale svjetla kamera ili je nesloga u pitanju .

Nemojte kolega tako,svratite do naseg dela foruma,delimo iste muke!To sa besplatnim djubrivom je cista glupost.Naime,jedno od udruzenja proizvodjaca maline je samoinicijativno skupljalo podatke od poljoprivrednika,tvrdeci da je NJIMA i samo NJiMA drzava OBECALA 90 miliona dinara da RASPODELE ostecenim malinarima.Da napomenem da su ovi koji su se prijavljivali uplacivali lokalnom advokatu naknadu od 400 din.
A djubrivo,ako i doodje,obzirom na broj prijavljenih,mogu dobiti po jedan dzak.{Moze da preuzme samo ko moze da podigne i prenese na ledjima 500 metara dzak od 50 kg sesnaestice.:haha:::novac::}

Danas kod nas pun atar. Orala se drzzavna zemlja kao u Novembru. Pao je dogovor, pa je svako dobio 2ha po pocetnoj ceni. Neki su tarupali kukuruzovinu pa ce sutra da oru.

Nada poslednja umire.

Kod nas ostalo 288 ha ne izdate u prvom krugu 2 i 3 klasa...aaa...15 ljudi se prijavilo samo,ta brojka nekada je išla preko 100 duša...Suša i nemar vlasti je učinio svoje(sad se i kodnas izdavala pre par dana)...:ppozdrav:

Drugari jel ima neko broj of coveka u BECEJU sto pravi secke treba mi za velikog djuru 16

Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока

Haha uhapsise i naseg bivseg popa. Jos ja pre neku godinu kazem zeni, ovaj se 100% drogira a tek sada videli da sam bio upravu.
Vozi Astru G a vidjan i sa BMW 740d xD

http://www.telegraf.rs/vesti/hroni...vao-na-funkciju-dok-su-ga-hapsili-zbog-droge
NE znam drugar imam gadnu averziju prema tim takozvanim SVESTENICIMA
Vernik I jesam I nisam verujem da Ima neka sila, a vaspitavan sam I krsten kao hriscanin
Meni sama crkva deluje kao kakav PROVIDER koji te konektuje sa bogom a ti tu uslugu placas!!
Ima pravih DUHOVNIKA i svaka im cast ali vecina su ljudi niskog morala,podlozni porocima i svemu onome sto ne ide uz to zanimanje, ustvari to NE treba da bude zanimanje vec nacin zivota!!
A kad vidim one sa DJIPOVIMA duhovne ljude to mi bas onako pokrene zivac, I jos ozderane popove pusace koji vijaju kurve to je bas super!!!
Mogu reci jedan je bio Patrijarh Pavle I slava mu!!!

Послато са Lenovo A2020a40 уз помоћ Тапатока

Kad je nas bivsi pop nekad svercovao naftu i cigare i zaustavi ga policija, a on izadje iz kola i sa zadnjeg sedista uzme koferce u koje mu je mantija i obuce. Ovi ga policajci gledaju sta radi, a on im onda mrtav ladan ko i ovaj kaze: " ja sam pop ". Valjda popovi ne podlezu nikakvim zakonima.

Kod mene u obliznjem selu jedan trguje kolima

Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh