Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Hvala na cestitkama.
Za posao cekam da se otreznim pravo,pa onda radna knjizica,biro i "pustanje" u pripravnicke obaveze jednog finog preduzeca.
Sto se mlade tice,cekam da stene poraste da bolje cuva kucu i mladu.
Ako štene izraste u keru možeš praviti šarene kučiće.
A treba da se oženiš bar 3 puta.Prvi put sa Bosankom da ti napravi kuću.Drugi put sa Toticom da ti sredi kuću i treći put sa Sremicom da ti čuva kuću pa ti kera i ne treba.
Neki se pozenili,neki pokupovali traktore-kombajne,nekih nema medju zivima...ide zivot.
Hvala Frenky i Zorane.
To sam ja imao za potpis "Optimizacija je kljuc uspeha" ,preuzeto iz filma Rane.
Trebao si da odugovlačiš sa školom sad ti ne gine ženidba,za zaposlenje nikad nije kasno,al za žednbu Boga mi vreme brzo prođe šalim se ja malo,samo polako najbitnije si završio,a ostalo sve što ti sleduje su lepe stvari i slatke muke.
,
Licna karta i diploma srednje skole jer ne znam dal ce prihvatiti tu potvrdu. Ja sam morao da se prijavim sa srednjom skolom jer nije mi jos bila nostifikovana diploma sa fakulteta iz Rumunije...