Chat 5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bar sam siguran za moju buducnost i neiskvarenu mladost,znam da me u naredne 4 godine pare nece iskvariti. :osmeh:

Није ми јасно око чега се расправљате?! Када се огласи, овца блеји а не завија као курјак.

Moje selo ima zvanicno oko 400 stanovnika(nepunih 400) a u gl.spisku oko 500,kaze brat koji je cuvao kutije glasalo 477 stanovnika.Susedno selo ima 150 stanovnika a glasalo 200 i nesto stanovnika.Eto kako se resavaju stvari u Srbiji.Otud prvo rezulati iz centralne srbije a negde se jos uvek broje,da jedan covek broji list po list do sad bi prebrojao.:haha:

I kod nas se pojavio višak listića.Kako onda izbori mogu biti regularni.Sloba 2.

A gdje ste vi vidjeli fer izbore.Ja sam u komisijama godinama i znam kako ide,ko ima uigranu mašineriju pobjeđuje.I Staljin je rekao;izbore ne odlučuju birači već ljudi koji broje glasove.

Jedan pametan čovek je rekao: "Da izbori mogu nešto da promene ne bi se održavali..."

Svi nešto se iščuđavaju i zgražavaju kako je a.v. pobedio a on ošinuo preko 50%. Ko je onda glasao ako već nije niko, marsovci možda?

Ajde,ajde nije prvi put da se razočaramo.Bar mislim da ovde obitavaju ljudi koji su svašta preživeli 90-ih.Bar ne sahranjujemo decu od 19 godina,a izbori,ko izbori dok ne glasa bar 90% naroda od toga nema ništa.

Nije baš tako , i ja se slažem sa Mindjušarem , ne glasam jer su svi isti zasad i na ovim prostorima , ja ne učestvujem u njihovim glupim zanimacijama zvanim politika . Kad nestane termin politika i kad se pojavi neka normalna grupa koja vidi stvari onako kako ja vidim tad ću glasati , a dotle poštujem šta većina odluči.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh