Chat 5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da padnu i on i kisa pa da slavimo. Kise za sad nema, a i on ce tesko, duboko je pustio korenje. Na zalost.

Strpite se jos malo,pa ce vidimo sta ce pasti.Ocigledno je zaladilo.:osmeh: Uzdrzite se od daljih komentara.Pravila su pravila.:ppozdrav:

Video sam pitanje čim si ga postavio...
Ajd da ti odgovorim, da ne ostaneš razočaran...
Samo ti ime kaže (PP) kanap - polipropilen kanap...
Polipropilen (PP) je makromolekularni produkt polimerizacije propilena. Dolazi u obliku bijelog praška ili granula i predstavlja tvrdi termoplastični polimer. Polipropilen ima višu temperaturu topljenja od polietilena, ali je manje otporan na niske temperature. Nerastvorljiv je u organskim rastvaračima na sobnoj temperaturi. Iznad 80 °C se rastvara u aromatskim i hloriranim ugljikovodicima.

JESI ZADOVOLJAN?

A ja se pitam "za koj' će ti moj" takva informacija?
Bole me ćoše od čega se pravi, važno je da "radi radnju" kako treba...
Izvini za iskrenost...
P.S. Mnogo pokvaren i bezobrazan taj Google, neće da ti nađe ono šta tražiš...::sramota::

Za početak sam zadovoljan :) Da sam znao da je to polipropilen Google bi našao svašta o njemu ali iskušaću ga kasnije. Vjerovatno mi neće reći kako prave kanap od njega a možda bi mogao da ga pravim. Nije mi neka potreba ali volim svašta znati a ponešto i pokušati.
Znaš onu priču kad su osudili Sokrata na smrt pa u ćeliji čuje jednog sapatnika kako recituje neku pjesmu pa ga zamoli da i njega nauči. "Pa zašto ti to treba sad pred smrt" zapita ga ovaj? "Volim znati jednu stvar više prije nego umrem" odgovori Sokrat.

Tek sad smo nagrabusili, narocito mi u Vojvodini. Sad ga slusam i kaze da su dobili vise glasova nego kada su dosli na vlast. Prosto neverovatno.

Poslednja izmena od urednika:
Nisam ni malo zadovoljan, ovim rezultatima, pa ne mogu da verujem ko od nas glasa za 2.000 dinara po hektaru!!!!
A najavljuje dodatno "stezanje kaiša", verovatno opeta preko naših leđa...
Komasacija, nacionalizacija,agrarna reforma,pa sada - ukidanje subvencija i potpuno otvaranje tržišta i prodaja zemlje strancima!!!!
I Bog sam zna šta sve još ne (ili možda DA)!!!!

Izbrisao sam post. Džaba se jadam... Izem ti i vremensku prognozu i 75% gledalaca vremenske prognoze koji su se uvukli velikom prognozeru!

Poslednja izmena od urednika:
Nisam ni malo zadovoljan, ovim rezultatima, pa ne mogu da verujem ko od nas glasa za 2.000 dinara po hektaru!!!!
A najavljuje dodatno "stezanje kaiša", verovatno opeta preko naših leđa...
Komasacija, nacionalizacija,agrarna reforma,pa sada - ukidanje subvencija i potpuno otvaranje tržišta i prodaja zemlje strancima!!!!
I Bog sam zna šta sve još ne (ili možda DA)!!!!

Naš narod se definitivno počeo prodavati za male pare: za 1000 do 2000 din.za 10-ak kg suhomesnatih proizvoda ( to su bile tarife za glas-bar se tako priča).
A i penzioneri su redovni glasači vladajućih.
Ja imam 52 godine i odmah bi glasao za to da preko 50 godina nemaš šta da tražiš na birališta.
Ipak mladi treba da odlučuju o svojoj sudbini a ovoga puta po mišljenju mladih sigurno nije ovo dobitna kombinacija.
Sada ćemo stezati kaiševe ko nikada do sada.

Narod je stoka.

Nije narod stoka,narod je doveden do prosjačkog štapa,a poznato je svuda u svetu da je sa sirotinjom najlakše manipulisati.Daš mu salamu i sapun,crvenu i eto glasa.Njemu to puno znači. Ipak sam bio u pravu da je vladajuća partija dobila manje glasova nego na prošlim izborima,ali su im se priključili penzineri,popović,ljajić, i drugi, oni su ih pogurali.Izvinjavam se za :off_topic: Neću više o politici poštujući pravila.

Da budem u skladu sa forumom,samo stoka trpi da je hraniši na kraju ubiješ,možeš i da je opaučiš po leđima ona će opet da ćuti i ne buni se ma šta da joj radiš,e to isto radi i narod.Nema veze siromaštvo sa time.

Demokratija je najgori vid diktature i to se upravo juče pokazalo u prkasi.

To nam je sto nam je.Izjadali smo se i sad bih vas lepo zamolio da se manete politike u skladu sa pravilima foruma.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh