Chat 5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav drustvo. Imam jednu veliku molbu za Vas. Molim Vas da otvorite, pogledate i lajkujete ovaj video klip. Radi se o deci iz Futoga koja su trenutno na prvom mestu u ovom svetskom takmicenju ispred Spanije po broju osvojenih lajkova za njihov video klip. Takmicenje je na svetskom nivou i nadam se da Vam nece biti tezak jedan lajk toj nasoj deci, koja svojim znanjem predstavljaju celu Srbiju

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=5GWa42__thI

Poslednja izmena od urednika:
Lajkovao sam upravo.
Nego, pise sledece: This video is unlisted. Be considerate and think twice before sharing.
Tako da bi autor trebalo ovo da izmeni.

Trebamo mi stariji i srednji pohvaliti mlade za nešto pozitivno ako nizbogčeg onda zbog toga da pobijede na neki način popularnost onog negativnog i primitivnog koje sve više uzima maha.

Hvala svima koji su uslisili moju molbu i lajkovali link. Jos uvek su nasa deca u vodjstvu ispred Spanaca i jos jednom molim sve one koji nisu lajkovali klip da to ucine da nas Spanci ne preteknu. U ime dece iz Futoga jos jednom hvala svima.
P.S.
Lajkovanje vazi jos danas do 24 sata.

Podrška i od mene ...
"Lajkovao"
lajk-eset-zaj.jpg

Di ste Čuružani, odneli Nadaljcani prvo mesto u Čurugu danas. Cssss. :D

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Ljudi treba mi pomoc, koji predlazete utikac sa tajmerom?

Ps. Nije mi potreban neki na kom mogu da racunam sinuse i kosinuse, vec obican, da od tad do tad radi...

Treba mi za tov curana, da im od 20h do par sati posle ponoci sija sijalica a posle toga da malo odmore....

HI !!!

Shop chuyên cung cấp các mẫu áo bra - áo lót nữ - đồ lót nữ

chi tiết truy cập tại fanpage : dolotnuphongcach hoặc aocagedbrahanoi
535901436

Na kom je ovo jeziku,da li je još neko dobijao sličnu poruku

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh